punchac Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 çalışmalarım her türlü eleştirinize açıktır şimdiden beni ciddiye alanlara teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 (desen çalışmam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 cok begendım ama sankı sag kolu uzun sol kolu kısa gıbı olmus (1. resım ıcın )[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 13 Ocak 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 desendeki modeli tanımasam bacaklar ve gövde uzamış derdim ama demicem.çünkü doğru ve çook güzel ikiside:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kızın sağ tarafta görünen kolu daha geride rakursi var o yüzden daha kısa çizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bacaklar uzun değil belden kopuk gibi =) ne biçim model o öle adam gibi biçimli model bulsanıza calışacak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 model bulmak çok kolay sanki, millette 'ben durayım 4 saat hiç kıpırdamadan sen beni çiz' diye birbirini yiyiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ikinci resimde, sağ kol lastikmişcesine kıvrılmış duruyor..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 13 Ocak 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 vallahi bravo anlayışlı arkadaşım benim model bulcam diye yeri göğü inletiyorum ama herkes tın tın arada vefalı arkadaşlar çıkıyo bkz. 2. resim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 resimler gercekten cok profesyonell ve güzell bayildim sahsen.... özellikle 1.resim cok hosuma gitti...[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 resimler muhteşem olmuş bence. ellerine sağlık, tebrik ederim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 4 saat?! ne ettin sen ya napıyosun 4 saate 1,5 bilemedin 2 saat maksimum. 4 saat dersen kimse gelmez tabi =) ayrıca hizmet ediceksin model şahısa cayını kahvesini eksik etmiyeceksin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 desen derken tam neye karşılık geldiğini bilmiyorum ama genç arkadaşın giymiş olduğu t-shirt'in göğüs kısmında ki kıvrımlara sanki biraz...[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 evet arka taraftaki biraz fazla sivri gibi, fazla kolalı duruyo t-shirt[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bide ikinci resim de el biraz orantısız olmu$ sanki. pek fazla anlamam bu i$lerden ama el hiç bi $ekilde surattan büyük olmaz die bi$ey duymu$tum galba (yanılıyo da olabilirim). ama çok güzel çalı$malar ikisi de.tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hah ya.. hay eline sağlık ya. herkes böyle çalışsa keşke en azından bi süreliine. tebrik ediyorum. çalışmalara da yorum yapabilirim hiç belli olmaz.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 forma yönelik hatalardan bahsetmiycem. bu tür çalışmalarda ezber, diğer türlü çalışmalardan daha çok yadırganır. suratlarda, özellikle ikincisinde ezber etkileri var. yine özellikle ikincisindeki işleme mantığı marmaranın tarzını andırıyo. eskiz resimin bitme aşamasında neredeyse tamamen yokolmuş oluyo yani. bu da bi yaklaşım sevmesem de :P birinci çizimde özellikle kollarda kendini belli eden ve güzel bi şekilde yerleştirdiğin dinamik kontürleri daha bol kullanmanı tavsiye edebilirim. ikinci çalışma o bakımdan monoton kalmış. bi de genel olarak el çalışman lazım gibi geldi bana. :) albümden pieta çalışmana da baktım.. yani epey hatalar var özellikle abdominal bölümde ve torsolarda ama yine de hoş. çizimleri böyle işlemek güzel bişi. neyin fazla olduğunu görmek adına en azından. bi de kontrası yükseltmeni, daha doğrusu siyah ve beyaz dengesini tam siyah ve tam beyaz diye koymanı önerebilirim. son olarak formları hallettikten sonra sile boza atmosferik etkileri katarak resmi gerçek bir 3 boyuta kavuşturmanı da önerebilirim. tekrar teşekkür ederim yorum yapılabilir resimler koyduğun için :)[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 cok beyendim ya.tebrik ederim. tshirtin guzelligine bak :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben de teşekkür ederim yapıcı yöndeki eleştirileriniz için. Bunları dikkate alacağım.elimden gelen şu an için bu kadar ama üniversite de daha iyi olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu arada hocan vardır diye tahmin ediyorum, bi bildiği de vardır diyorum ama bence foreshortening olaylarına girmek şimdilik yanlış olur. kolay kavranacak bir mevzu diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 özel hocam yok ama ben GSL de okuyorum orada dersine girdiğim, girmediğm çok öğretmenm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar