somebody Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben sadece son basketi seyredebildim.:( bi daha yayınlarlar mı acaba bileniniz var mı ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nbatv göstermez fakat haftasonu nba stüdyo gösterir büyük ihtimal[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Valla çok iyi olmuş ı,onun için.Hem türkiyeyi temsil ediyor.İzledim biliyorum süperdi ya.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 HELAL olsun ne dıım abıı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bu arada gerçek bir mucize daha utah'tan... nba'in tartışmasız en iyi giden takımını yani p.suns'ıda devirdiler gururumuz memo bu maçtada 21 sayı atmış varya iddia olsa phoenix maçına evimi ortaya koyardım o kadar banko düşünüyodum suns'ı helal olsun tekrar memo ve utah..[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 13 Ocak 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hehe valla öyle helal olsun..zaten bu güçsüz takımların aslında güçsüz olmaması yüzünden i love this game[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: uncla, 13 Ocak 2005 20:33 tarihinde demiş ki: bu arada gerçek bir mucize daha utah'tan... nba'in tartışmasız en iyi giden takımını yani p.suns'ıda devirdiler gururumuz memo bu maçtada 21 sayı atmış varya iddia olsa phoenix maçına evimi ortaya koyardım o kadar banko düşünüyodum suns'ı helal olsun tekrar memo ve utah.. 17 de rebound aldı kerata =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: jankis, 11 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ağlıyodum resmen o kadar duygulandım Utah, son 9 maçtır kaybediyodu takip edenleriniz bilir dün gece San Antonio ile maçı vardı mehmet gerçekten iyi oynadı maçta maç da hep başabaş gitti son dakikalara girilirken memo dönen topu potaya süper smaçladı utah 1 sayı öne geçti herkes gaz oldu sora san antonio basketi bularak son 7.4 saniyede tekrar öne geçti 1 sayıyla son topu mcloud kullandı turnike attı girmedi dönen topu son saniyede mehmet sayıya çevirdi ve utah wins 23 sayı 11 ribaund müthişti gerçekten evet süperdi gerçekten[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu arada memonun ilk 5 başlamaması da hep şöyle açıklanıyor .. utah'ın ikinci beşinde adam gibi skor gücü bulunmadığı için sloan buraya takviye olarak mehmet i koyuyo zaten genelde ikinci beş sahaya sürüldüğünde de takımı sürükleyen bizimki oluyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 nba tv de alttaki barda gösterilen leaders kısmında okur son 6 maçta 5 double double yazınca birdaha gururlandım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Süperdi gerçekten.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: cemad, 14 Ocak 2005 14:42 tarihinde demiş ki: nba tv de alttaki barda gösterilen leaders kısmında okur son 6 maçta 5 double double yazınca birdaha gururlandım valla Hoş birşey.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Okur son maçta 16 dakkada 8 sayı attı..bi 5 numara için iyi yine..4 rebound 2 asist[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar