Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Okur'dan mucize !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet iyi fikir de kimi verip kimi alıcaklar[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
baydı senin şu bayrak şimdi bişi derdim de ayıp olmasın[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Zaten, Memo artık neredeyse her maç double double yapıyor.Bu maçta da 23 sayı 11 ribaund.Bir de bu güzel performansını son saniye basketiyle süsledi.İzlerken tüylerim diken diken oldu. hele tribünlerin "Memo, Memo!"diye bağırması yok mu. Memo got it and utah winned!!!![signature][hline]I will love you until my death come!
Mesaj tarihi:
MeMo ve Hido bu sene çok iyiler. bi de İbo oynamaya başlasa artık. neyse memo krilenko'nun yokluğunda takımı sırtlayabileceğini gösterdi. Beş yıl içinde nba'nın en iyi 5 centre'ından biri olur bu gidişle[signature][hline]Dewam edeceksin yalandan yaşamayaaa!!!

[Bu mesaj sir_carmelo tarafından 11 Ocak 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj sir_carmelo tarafından 11 Ocak 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya izleyemedim maçın tamamını ama haberde gördüm "helal olsun memo" diye tüylerim ürperdi çok duygulandım böle bir smacı gösteriyor bir son sn. basketini gösteriyo ağlıycaktım nerdeyse... Maşallah devamı gelir umarım.
Mesaj tarihi:
bu arada ben de gurur duydum koyu bir sas taraftarı olsam da

ama bu bir mucize falan diil. adam alt tarafı pota dibinden bi sayı attı.
mucize dediğiniz t-mac'tir. hatta son saniyede orta sahadan üçlük atmak bile mucize olabilir de. bu diil yani.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
hll olsun.sedece hll olsun ne diyim[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
olayı haberlerde izledim düm helal olsun mehmet okur'a bizim basketçimiz böyle olur işte :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
guzel ama mucize falan abartmayalim hehe[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Mesaj tarihi:
ne kadar sana katılsam da nba'in kendi siteside gayet durumu abartmış durumda..zaten olayın abarma sebebi son saniyede yenmek değili 2000den beri spursu ilk kes yenmek..o yüzden yani..bence mehmet böyle birşeyin parçası olduğu için çok şanslı..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
eet bi de kolpaladı bişiler türkiye cumhuriyet tarihi fln lol[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
gerçekten helal olsun memo'muza maçı baştan sona izledim bu koç hala neden memo'yu ilk 5 oynatmaz kavrayamadım banttan izledimde maçı gecenin 12'sinde bir bağırmışım bende hatırlamıyorum çok gurur duydum[signature][hline]R+

[Bu mesaj uncla tarafından 12 Ocak 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İlk beş oynatmadığı oluyor ama genelde 30 dk nın üzerinde süre almaya başladı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
  • Yeni Oluştur...