Gilean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 t-mac'in sitesinde dolaşıodum. Club T-Mac'e katılayım dedim..purchase kısmına geldik..bi baktım solda hedo yazıo..bastım imzalı top çıktı hmde 130 dolar..helal olsun valla.. http://www.ultimatepros.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=UPTSC&Product_Code=NBABALL&Category_Code=hedo5.com[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... [Bu mesaj Gilean tarafından 11 Ocak 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1 tane bile satmamıştır. satmaz da inşallah allahın öküzü hedo. nefret ediyorum heriften. insan biraz çalışır da adam gibi oynamaya bakar di mi. idare etmekten öteye geçmiyor hiç bi zaman[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 Ocak 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 güzel valla.lvl sabo senide kınadım gerçekten sonuçta nba de ülkemizi temsil eden nadir oyunculardan biri herkesin bi çkış bi iniş dönemi vardır.Senin gibi zihniyetler varoldukça zor ama..[signature][hline]Kill For You ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kına beni anam töbe[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tmm yavrum.[signature][hline]Kill For You ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 şu iğrenç herifi savunuyosunuz aman allahım. zaten nba'de en büyük kazığı yiyen takım seçildi orlando sene başında hedo'ya 40 milyon dolar falan vererek.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 sabo abi bu nefret niye ?! adam aldığı süre vs ile gayet iyi işler yapıyo ne yamuğunu gördün ki türkiye'ye döndüğünde milli takımdaki oyununu falan ben de tasvip etmiyorum çok burnu havada oynuyo ama nba'de yaptığı işler gayet güzel[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 çünkü gittiğinden beri adam gibi oynamıyo. hep idare ediyo ve idare bile edemiyo vasadın altında oynuyo insan biraz çalışır çabalar. adamda hırs ve istek sıfır.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 adam krallar gibi oynuyo işte daha ne istiosun..git sen oyna:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hido hücümuyla değil savunmasıyla öne çıkmalı ama bir türlü bunu başaramadı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Sizin için ortasahadan uçup smaç mı basması lazım.?[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bassada fena aolmaz hanıı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hido son maçlarında hiçbi takım arkadaşından geride kalmadı hatta daha iyi oynadığı bile oldu[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hedo büyük oyuncu diyorum dinlemiyo kimse:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Sabo gözden kaçırdığın bir nokta var, Hedo süper bir skorer olsa bile Koç onun sayı atmasını istemezse atmaz. Bu kadar basit bir kural, her takımın sayı konusunda stabil ve güvenilir skorerleri vardır, maçlarda tüm taktikler bu adamlar üzerine yapılır, adam bir dolu atış kaçırsa bile farketmez top dönüp dolaşıp ona gelmeye devam eder.. Hedo'da main skorer olduğu maçlarda 20+ sayı atarak gayet iyi işler yapıyor, sonuçta bu sokak basketbolu değil, koç sana sayı atma sadece savunmaya yardımcı ol derse sayı atmazsın bu senin kabızlığını değil , takım oyununu gösterir. Hedo'nun 1 yıllık bir düşüşü oldu bunun nedeni de gayet normal, vücut geliştirmesi gerekiyordu o da yaptı ama vücut eski esnekliğini kaybettiği için tekrar adapte olmak biraz zaman alan bir süreç. Her maç sahaya çıkması, zaman zaman ilk 5 çıkması çok büyük bir şey.. Ha takımda yer bulamıyor, girdiği maçlarda sıçıyor olsaydı tamam ama sayı ortalaması 12.5'in üzerinde maç başına bu da main skorer olmayan birisi için gayet iyi bir istatistik...[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. [Bu mesaj Thalion tarafından 14 Ocak 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar