Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hido İmzalı Basket Topu (wtf?)

Gilean

Öne çıkan mesajlar

t-mac'in sitesinde dolaşıodum. Club T-Mac'e katılayım dedim..purchase kısmına geldik..bi baktım solda hedo yazıo..bastım imzalı top çıktı hmde 130 dolar..helal olsun valla..

http://www.ultimatepros.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=UPTSC&Product_Code=NBABALL&Category_Code=hedo5.com[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...

[Bu mesaj Gilean tarafından 11 Ocak 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 tane bile satmamıştır. satmaz da inşallah
allahın öküzü hedo. nefret ediyorum heriften. insan biraz çalışır da adam gibi oynamaya bakar di mi. idare etmekten öteye geçmiyor hiç bi zaman[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 Ocak 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sabo abi bu nefret niye ?!
adam aldığı süre vs ile gayet iyi işler yapıyo ne yamuğunu gördün ki
türkiye'ye döndüğünde milli takımdaki oyununu falan ben de tasvip etmiyorum çok burnu havada oynuyo ama nba'de yaptığı işler gayet güzel[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

adam krallar gibi oynuyo işte daha ne istiosun..git sen oyna:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hedo büyük oyuncu diyorum dinlemiyo kimse:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Sabo gözden kaçırdığın bir nokta var, Hedo süper bir skorer olsa bile Koç onun sayı atmasını istemezse atmaz. Bu kadar basit bir kural, her takımın sayı konusunda stabil ve güvenilir skorerleri vardır, maçlarda tüm taktikler bu adamlar üzerine yapılır, adam bir dolu atış kaçırsa bile farketmez top dönüp dolaşıp ona gelmeye devam eder..

Hedo'da main skorer olduğu maçlarda 20+ sayı atarak gayet iyi işler yapıyor, sonuçta bu sokak basketbolu değil, koç sana sayı atma sadece savunmaya yardımcı ol derse sayı atmazsın bu senin kabızlığını değil , takım oyununu gösterir.

Hedo'nun 1 yıllık bir düşüşü oldu bunun nedeni de gayet normal, vücut geliştirmesi gerekiyordu o da yaptı ama vücut eski esnekliğini kaybettiği için tekrar adapte olmak biraz zaman alan bir süreç.

Her maç sahaya çıkması, zaman zaman ilk 5 çıkması çok büyük bir şey.. Ha takımda yer bulamıyor, girdiği maçlarda sıçıyor olsaydı tamam ama sayı ortalaması 12.5'in üzerinde maç başına bu da main skorer olmayan birisi için gayet iyi bir istatistik...[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

[Bu mesaj Thalion tarafından 14 Ocak 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...