trapt Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkadaşlar sonunda dileğim gerçek olucak ii-kötü bi araba alıcam 1 ay sonra (yaş olayı) 2. yada 1. el farketmez ama hafif class fazla spor kaçmayan ve idareli bi araba düşünüyorum hep olduğu gibi gerçekten bu konuda çok kararsızım...aile dünden razı ama şan şöhret bişi isteyemiyorum..olduğu gibi :) öneriilerinizi bekliyorum[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 206 GTI al tabii karar senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla biraz daha kriter koysan da ona göre bi tavsiyelerde bulunsak çok yakması sorun olur mu yedek parça fiyatları önemli mi sportif karakterde olması tercih sebebi mi yuvarlak hatlı oluşu bir artı mıdır? bu böyle gider ps: komşu al[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 seat ibiza al ben memnunum.hem ucuz hem ekstraları fazla ve konforlu bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 idareli=iradeli? fazla yakmayan demek herhalde bu :) class fazla spora kaçmayan... ne kadar verebileceğine bakar bu iş. fiyat araşığı söyle yapalım şekil hemen :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 206 GTI iidir yaw. Basmassan yakmaz.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 18 yaşında bi adam 2. el 3.20 ye biner arkadaş![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ne alaka ya fistan :)[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 öylee.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: tunch, 12 Ocak 2005 12:35 tarihinde demiş ki: idareli=iradeli? fazla yakmayan demek herhalde bu :) class fazla spora kaçmayan... :) evet,aynen öyle idareli (fazla yakmayan :) ) yedek parçaların fiyatları hiç önemli değil spor bişi istemiorum 2.el civic düşündüm ama olmadı maximum 30 milyar ücret koyabilme imkanımız var sanırım :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 2. el civic 30dan fazlamı yaww[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Fiat Albea. 1.2 motoru var, vergiden kurtarırsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Dizel Bora al Fiyatları bilmiyorum ama araştır. Mümkünde 130 beygirlikten al ki performansı da olsun bazıları 90 beygir onlar çok eşşek kalıyo[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben yine herzamanki gibi Alfa 156 diyeceğimm.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Fistan, 12 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki: öylee. Ben 65 AMG Tavsiye ederim,şahsen amcam 31 yaşında ama çok memnun hemde spor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: trapt, 11 Ocak 2005 22:11 tarihinde demiş ki: ... ama hafif class fazla spor kaçmayan ve idareli bi araba düşünüyorum... demiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 adam megane benzeri bi araba istiyo 30-40 milyar civari sen de 200k eurodan fazla fiyatli arba diosun :) duzgun tavsiye versen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar