Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kira vs. ev almak

Rerore

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

suBzer0 said:

Zikko said:

bahçesi olan ev var mı istanbulda ?

ben yapıyorum zekeriyaköyde , satabilirim ;)

www.unyap.com.tr

ya bu arada patiden şu site işini iyi yapan parasıyla filan biri varmıdır? çok kötü lan sitemiz

zekeriyakoyden istanbula ucak var mi?

abartmayın abi; zekeriyaköy dediğin yer maslak ve 4. levent plazalar bölgesine 20 km uzaklıkta ; bu da bahçeli evde oturmak istiyorum , lüks olsun istiyorum filan diyince normal kalıyor. 3. köprü olayını da unutmamak lazım , kavacık,beykoz,göksunun ne olduğunu düşünmek lazım 2. köprüden sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

bütün hesaplar her zaman çalışmaya devam edeceğiniz düşünülerek yapılıyor. herhangi bir işsiz kalma durumunda veya maddi sıkıntıda kirada olmak büyük sıkıntı. ya kirası daha düşük daha boktan bir yere taşınacaksın ya da cepten yiyeceksin.

ama evin varsa kafan rahat, harcamalarını kısarak daha uzun uzun yaşarsın, onun yükü olmaz üzerinde.

büyük krediler çekerek ev almaya karsıyım ama birikmiş nakit varsa, oturdugun yer içinde cok büyük kredi(200binden fazla) çekmiyorsan ev almaktan yanayım.

Valla abi nakit paran varsa ev al ona bi şey demiyorum da, 10 senelik ayda 4-5 bin ödenen krediler çok mantıklı değil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...