Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Thraine_Numeheru said: Tekrar merhaba Topiği hortlatıcam ama son durumu yazıp fikir almak istedim. İtirazlara rağmen TPE kararıyla marka 1 hafta önce tescillendi. Fakat bugün ROMAN firmasından mahkeme dilekçesi gelmiş tescilin iptali için beni ve TPE yi mahkemeye vermişler.2 hafta içerisinde cevap yazmam gerekiyor bu konuda kimden fikir alabilirim ilk etapta , kuzenim avukat ben hallederim diyorda güvenemedim :) Davayı kazanırsın ama cevap vermen lazım. Bana süreleri kaçırmışlar gibi geldi ama evraka bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 tescil süresince 2 defa itiraz ettiler zaten , baktılar olmadı fikri ve sinai mahkemesine basvurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 aşofman ve takım pijamayla steve jobs ölümsüzleşir hakkaten. tekstilde çinlilerin troll versiyonuyuz yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar