Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BİZ EVLENİYORUZ :) rusya finali...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dikkat ettiyseniz sunucu kadın hiç sallamıyo kavgaları...
adamın uçan tekme atıp diğerini devirmesi ve dekorların yıkılması harbi komikti :)[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir:
--Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var?
--Hayır yavrum sana öyle gelmiştir!
Mesaj tarihi:
Hmm... Takdire şayan tabii... Diyecek fazla söz bulamıyorum.

Gerçi televizyonla aram çok iyi olmasa bile bizde bu kadar renkli geçmediğini zannediyorum bu yarışmaların :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
Oha o ne tekmeydi be =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
adam muhtesem uctu be. ayni bizi cücü gibi:lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
bizdekilerin de sonu budur televizyona çıkma uğruna maymunluk etmeye devam ederlerse
öyle salak işler dönüyo ki şu şovlarda, vur vur diye tempo tutası geliyor insanın.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Mesaj tarihi:
Ben çıksam oraya uçup makasa almaya falan kalkabilirdim mesela. Daha çok reyting olmaz mıydı? Sırf bunu söylesem bile yapımcılar beni yarışmaya dahil edebilirler. Manyak çünkü tamamı.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
İlk uçan tekmeyi yiyen gelinlikli, kadın değil zaten erkek. (bir ben mi farkettim bunu yoksa herkes farketti ama bariz belli olduğu için söyleme gereği mi duymadı) Ayakkabılarına bakarsanız anlarsınız, birde kendini geriye doğru atıyor resmen, adam bacağını uzatıyor o kendini 3 metre geriyor atıyor.[signature][hline]$$$$$$$$$$
Mesaj tarihi:
izlemedim ama tahmin ediyorum ne oldugunu gercek ya o televizyonda cikmisti gecen sene falan adam delirip boyle bir evlenme programinda onu bunu dovuyo bi iki dekor falan kiriyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
ben bunu geçen senede izlemiştim eski bu, aramaya inanmak desemmi acaba :), ama belki burada verilmemiştir linki
yaw bide olayın neden çıktığı önemli adam durup duruken nedne uçan tekme atmak için uçsunki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • Yeni Oluştur...