bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Malaga Real'i 5-1 yendi. Lig maçlarının (ne kdr ciddi olursa olsun) havası ayrıdır, Avrupa maçlarının ayrıdır, ve Real Avrupa'da sıradan bi takımdan (hatta hiç bi takımdan 5 yemez) Senin takımının da Real'le bir lig maçı yapma olasılığı olmadığı halde nukem in dediği doğru bi bakıma..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 herhangi bir takımdan bahsediliyor, galatasaray veya aydınspor gibi spesifik bir takımdan değil[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 açıkçası 6-0'ı takan bir gs'li diilim, daha maç 1-0 iken ben demiştim yanımdaki herkese, rahat 4-5 olur diye. şimdi bunlar bize 6 attı da nooldu, övünecek başka bişileri olmadığı için halen 6s yazıyorlar. e yazsınlar, sadece gülüp geçmemizi sağlarlar. gs zaten bu tür kaoslardan etkilenmeyen bir klüp olduğu için tr'deki tek avrupa çapında takım. ama fb'liler halen 6-0'a bakıp "oh nası çaktık" demeyi sürdürürlerse, daum falan yalan olur, bu sefer büyük başarı yakalayıp uefa'ya giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya allah aşkına biri beni bizim yönetimin gerizekalı olmadığına ikna etsin. hayret birşey ya alamadılar cordobayı kapanmış konu boca birdaha masaya oturmayacakmış. tamam bitti bir bok yapamicaz seneye şl de eğer hakkaten bu haber doğruysa(5-6 ayrı kanal-gazetede yazan) ne diim ki allah belanızı versin ya sen git bir çok maç kurtaran takımın liberosu gibi oynayarak 1 kişi fazladan oynatan adamı alma hayret birşey ya sonra gidip fazlıya 5 milyon dolar verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bugün gazetede öyle yazıyodu evet Serdar bilgili demişti işi bitircez diye ama geçmi ne gitmişler,salaklıktır yani öyle yapmışlarsa bilmiyolarmıydı son görüşme tarihi ne zaman 30 Mayısmış son görüşme tarihi bonservisi almak için, Yöneticiler şu açıklamayı yapmış:" Şu anda Cordoba'nın Beşiktaş ile ilişkisi kalmadı. Bir öncelikleri de yok. Cordoba önümüzdeki sezon Boca'nın kalesini koruyacak. Hata yaptılar, sonuçlarına da katlanırlar"[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi cordobayı hiç iplememiş yönetim cordoba kırgınmış o yüzden bakalım ne olacak. acaba topu bu kadar güzel oyuna sokan başka bir kaleci var mı? gidip normal sadece gol kurtaran bir kaleci alacaklar offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Rustu bjk de olsa gol yemez :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 simofle gol yemez ama bjk nin sistemine uymaz. tamam süper kaleci ama beşiktaşın defansı çok kuvvetli olduğu için az top geliyor zaten bu durumda kalecinin topu oyuna sokması çoook büyük avantaj oluyor. mesela cordoba fenerde rüştü kadar başarılı olamaz çünkü çok top geliyor rüştü de beşiktaşda cordoba kadar başarılı olamaz çünkü çok az top geliyor beklenti de topu oyuna sokmak oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu arada gs 2 okanı bitirmiş of yönetim be kaçırıyorsunuz herkesi. şu altaylı ibrahimi alın bari gelecek kurtulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sadece koc'u bıtırmıs dıye duydum,ama karsılıgında da baya bı futbolcu ve para verıyor.Berkant,batısta falan fılan,bence hata edıyor[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 okan koç fazla istanbul'a kaptırmazsa kendini çok yararlı olur bursalı okan'da zaten gelicekti %80 bittiyse güzel, eğer uyum sağlayabilirse büyük takım psikolojisini atlatıp, çok iyi golcü[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 2 okanda bence 3 buyuklerde sadece bjk de oynar, golcu okan 6s de eskı gol kralı serkan gıbı yok olup gıder.Fenerde de oynayamaz bu 2 oyuncu,bence en faydalı bjk de olur.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu şimdi iltifat mı hakaret mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hakaret degıl tabıkıde, benım gorusum bu bjk de daha verımlı oluyorlar.Cunku basın fenerlı ve 6s lı futbolcuların uzerıne cok gelıyor.Zaten fenerın uzerıne nasıl geldıgı ortada,e bu futbolcu nasıl sımdı mutlu olsun,basarılı olsun bu takımda.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 cavcav okan koç için Berkant, Serkan Aykut, Rizeli Gürol ve 1 milyon $ istiyomuş valla ben olsam verirdim bu adamları zaten pek bi işe yaramıyolar bi berkant var onu da adam akıllı oynatmadılar Bursalı Okanın gs ye imza attığını sanmıyorum, Nerde dedi 2 okan ı bitirmi diye ? Fanatik in sitesine baktım öyle bi haber yok[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Cavcav okan'ı bize vermezdi zaten GS'nin önünü açmakLa meşguL o. Ama Bursa'lı Okan'ı kaptırırsak yazık olur. Bazı yerlerde GS ile imzaya az kaldı, bazılarında Okan BJK'li gibi diye haberler çıkıyo yani belli diil :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 galatasaraya giderim lazio olmazsa diye yazıları çıkıyor heryerde ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yalan onlar. Ben oLay tv'deki röportajını izledim. İtalya'dan teklifler var. Bursada kalmayı düşünmüyorum, eğer italya olmazsa şampiyonlar ligine katılan ekiplerimizden biriyle anlaşıcam dedi.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 işte lazio olmazsa galatasaray demiş adam ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Tamam mefisto. Haklısın mefisto. Yürü mefisto. Kim tutar seni mefisto. Haydi mefisto...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 okan italya'ya gitmez bence ama bjk'ye gitmez gs'ye gider bak buraya yaziyorum gidince bakar bakar apex hakliymis dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Darksun, 06 June 2003 06:55 tarihinde demiş ki: off meph yine nası salladın varya bravo... ehueh bende hiçbiyerde duymadım öyle bişey dediğini hem niye gs ye gitsinki bjk varken direk temiz Şampiyonlar ligine gidiyoruz[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Hangi takıma gittiğini görücez zaten fazla beklemicez :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 belki beşiktaşta; pancu ilhan mansız ahmet dursun ali cansun [neydi adı, böyle mi ?] sinan = 5 tane forvet olduğu içindir ama zaten galatasaray'a gelicek, ileride patlamasın gelmez diyenler[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ona bakarsan GS'de de forvet harcama hastalığı var. Yakında fener gibi kronikleşecek...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar