Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transfer Kazanı

Raid3r

Öne çıkan mesajlar

Malaga Real'i 5-1 yendi. Lig maçlarının (ne kdr ciddi olursa olsun) havası ayrıdır, Avrupa maçlarının ayrıdır, ve Real Avrupa'da sıradan bi takımdan (hatta hiç bi takımdan 5 yemez) Senin takımının da Real'le bir lig maçı yapma olasılığı olmadığı halde nukem in dediği doğru bi bakıma..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası 6-0'ı takan bir gs'li diilim, daha maç 1-0 iken ben demiştim yanımdaki herkese, rahat 4-5 olur diye. şimdi bunlar bize 6 attı da nooldu, övünecek başka bişileri olmadığı için halen 6s yazıyorlar. e yazsınlar, sadece gülüp geçmemizi sağlarlar. gs zaten bu tür kaoslardan etkilenmeyen bir klüp olduğu için tr'deki tek avrupa çapında takım.
ama fb'liler halen 6-0'a bakıp "oh nası çaktık" demeyi sürdürürlerse, daum falan yalan olur, bu sefer büyük başarı yakalayıp uefa'ya giderler
Sosyal ağlarda paylaş

ya allah aşkına biri beni bizim yönetimin gerizekalı olmadığına ikna etsin.

hayret birşey ya alamadılar cordobayı kapanmış konu boca birdaha masaya oturmayacakmış.

tamam bitti bir bok yapamicaz seneye şl de

eğer hakkaten bu haber doğruysa(5-6 ayrı kanal-gazetede yazan) ne diim ki allah belanızı versin ya

sen git bir çok maç kurtaran takımın liberosu gibi oynayarak 1 kişi fazladan oynatan adamı alma hayret birşey ya sonra gidip fazlıya 5 milyon dolar verirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gazetede öyle yazıyodu
evet Serdar bilgili demişti işi bitircez diye ama geçmi ne gitmişler,salaklıktır yani öyle yapmışlarsa bilmiyolarmıydı son görüşme tarihi ne zaman

30 Mayısmış son görüşme tarihi bonservisi almak için,

Yöneticiler şu açıklamayı yapmış:" Şu anda Cordoba'nın Beşiktaş ile ilişkisi kalmadı. Bir öncelikleri de yok. Cordoba önümüzdeki sezon Boca'nın kalesini koruyacak. Hata yaptılar, sonuçlarına da katlanırlar"[hline]I ma sucka for love.....
Sosyal ağlarda paylaş

simofle gol yemez ama bjk nin sistemine uymaz. tamam süper kaleci ama beşiktaşın defansı çok kuvvetli olduğu için az top geliyor zaten bu durumda kalecinin topu oyuna sokması çoook büyük avantaj oluyor.

mesela cordoba fenerde rüştü kadar başarılı olamaz çünkü çok top geliyor rüştü de beşiktaşda cordoba kadar başarılı olamaz çünkü çok az top geliyor beklenti de topu oyuna sokmak oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

hakaret degıl tabıkıde, benım gorusum bu bjk de daha verımlı oluyorlar.Cunku basın fenerlı ve 6s lı futbolcuların uzerıne cok gelıyor.Zaten fenerın uzerıne nasıl geldıgı ortada,e bu futbolcu nasıl sımdı mutlu olsun,basarılı olsun bu takımda.[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

cavcav okan koç için

Berkant, Serkan Aykut, Rizeli Gürol ve 1 milyon $ istiyomuş

valla ben olsam verirdim bu adamları zaten pek bi işe yaramıyolar
bi berkant var onu da adam akıllı oynatmadılar

Bursalı Okanın gs ye imza attığını sanmıyorum,

Nerde dedi 2 okan ı bitirmi diye ? Fanatik in sitesine baktım öyle bi haber yok[hline]I ma sucka for love.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...