Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 http://www.ahiretetransfer.8m.com/ Lol yarıldım hiç güleceğim yoktu puahahahhaah a$mı$ milletimiz.Bide "Sizin için kendi ahiretimizi tehlikeye atıoruz" yzısına koptm :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus [Bu mesaj Infarctus tarafından 13 Ocak 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Aramaya inanmak Edik: Vaybe günün birinde bunu diyeceğim aklıma gelmezdi :D[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 13 Ocak 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yok olm bu aramada kesın bı sorun war olm kesın bak :P arama yaptım cıkmadı :D lol olsun konu zatelenmı$ oldu :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tamda ben diyecektim bonzi :D[signature][hline]Namesiz The Holy Tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konu tazelenmiş oldu da yakında internet bölümüne uçar bu :lol:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 internete açiim dedim zatende geyik oldugu için konu dı$ına actım :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ziyaretci sayfasini hacklemisler sanirim:)[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Lol yakında sitede hacklenir bu gidişte :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 harbi o ne yaw öle adam uraşmış site yapmış bide :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 AHİRETE TRANSFER İŞ ARAYANLARA SESLENİYOR YAPILAN YOĞUN TALEP ÜZERİNE YENİ ELEMANLARA İHTİYAÇ DOĞDU VE BİZİMLE BİRLİKTE KUL HAKKI ÜSTLENEBİLECEK ELEMANLAR ARIYORUz! Bu nedir? Bu insanların ALLAH korkusu yok mu? Ne insafsızlık bu ya? :([signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ahiretetransfer.8m.com size paranızı ahirete götürme şansını sunuyor. Artık işe yaramayacağını veya fazla geldiğini düşündüğünüz paranızı, malınızı veya mülkünüzü, hakkınız olduğunu ve ahirette bundan sorumlu olduğumuzu kabul ederek üzerimize alıyoruz. Ahirette sorguya çekildiğimizde elbetteki bunun hesabı görülecek ve size ait olan yine size dönecek. Bir gün hepimiz öleceğiz ve elbet size olan borcumuzu ahirette ödeyeceğiz. Hiç kimsenin ölümden kaçamayacağı kesin, dolayısıyla hakkınızı bizden alamamanız gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Bırakın malınızın ve mülkünüzün hamallığını bu dünyada biz yapalım, ahirette sefasını siz sürün. ahiretetransfer.com size bu imkanı sunuyor. Kendi ahiretimizi sizin için tehlikeye atıyoruz. Artık kefenin cebi var. Yok daha a...a..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Gözleri para yüzünden dönmüş insanımsılar bu siteyi yapanlar. Daha ne beklenirki onlardan.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben diğer taraftaki dedeme 1milyar gönderdim oleeeeey :tup:[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 13 Ocak 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ya böyle link vermeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Endoret, 13 Ocak 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Gözleri para yüzünden dönmüş insanımsılar bu siteyi yapanlar. Daha ne beklenirki onlardan. evet hangi akılla yaptık ki bunu :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yuh beunlar ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 "KENDİ AHİRETİMİZİ SİZİN İÇİN TEHLİKEYE ATIYORUZ." Lol bu laflarına yarıldım gülmekten öldüm komedi ya =][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bunlara para veren varmidir acaba cok merak ediom :) lol[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Spector, 14 Ocak 2005 12:16 tarihinde demiş ki: bunlara para veren varmidir acaba cok merak ediom :) lol çüş saf bi milletizde hani o kadar değil.. Yok canım *!Hanım, yastık altındaki bileziklerini getir bakiyim*[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iReM_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu da dolandırıcılığın bi türü tabii,adamlar o kadar uğraşmışlar dalga geçmeyelim:PPPP[signature][hline]GOD DAMN I LOVE ME... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ne boş insanlar var.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iReM_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ahiret işi boş değildir:)))yanacaaaan,yanacaaaann...[signature][hline]GOD DAMN I LOVE ME... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Başkasının Cennetin de olacağıma, kendi Cehennemimde yanarım daha iyi... -John Petrucci[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hahaha LoL oldum yaa koptum mayak bısı[signature][hline] Msn: [email protected] I've Become so numb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar