gellidus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ablam trafık kazası geçirmiş ve kalcası kırılmıs. Annemler gittiler ben ankarada kaldım ama merak ediyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar yada kaynak site gösterebilicek birileri varmı acaba. Kalıcı bir hasar bırakırmı nedir riskli bir durummu? bilen birileri varsa anlatsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Önce geçmiş olsun diyorum çok kötü biryerinden kırılmı$ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Geçmiş Olsun [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gecmıs olsun,acıl sıfalar.Tabı bu soruna en dogru cevabı doktarlar verır.Ama su bır gercek kı gercekten tehlıkelı bır yer.Tekrar gecmıs olsun[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 geçmiş olsun...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 06 June 2003 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 çok geçmiş olsun, simofle'nin de dediği gibi, bu soruya en iyi doktorlar cevap verir tabi, ama bildiğim kadarıyla, artık bu konuda oldukça gelişti tıp. geçen sene babanem kalçasını kırmıştı, ertesi gün, bütün tetkikler yapıldıktan sonra ameliyata aldılar, ve platin takarak sorunu çözümlediler. yaklaşık 3 gün sonra da yürümeye başladı, babanem 85 yaşındadır bu arada... ama tabi kırığın nasıl bir kırık olduğu da önemli olabilir. kardeşime sorucam, bir bilgisi varsa iletirim. umarım ablan en kısa sürede iyileşir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Gecmis olsun Acil sifalar...[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 geçmiş olsun umarız kötü bi kırık deildir...[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 geçmiş olsun[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Geçmiş olsun.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Çok geçmi$ oLsun HerhaLde fazLa bi $ey oLmaz geçer...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 öncelikle geçmiş olsun çok kıl bi olaydır kalça kırıgı kırıgın şekline gore iyilişme olayı biraz farklı olur zaten doktorlar bunu söylerler ablana yada ailene eger ablan gençse ( 35 yaşın altı ) çok fazla riski oldugunu soylemedi babam ama yaşlanınca kemik dokusundaki iyilişme oranı baya bi yavaşlıyomuş o yüzden biraz uzun surebiliyomuş iyileşmesi en iyisi doktordan gelicek cevaptır tabiki[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 valla doktarada baglı esasında en ıyı bır doktara gıtsınler .([hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Çok teşekkur ederim hepinize. Umarım birşey olmaz annemler şuan yolda 1 saat sonra fln haber alırım ablam 25 yaşında umarım onemli birşey olmaz iyileşşinde erkeni geçi farketmez hepinize tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 çok geçmiş olsun... kırıkların en kötüsünden biri belki ama tedavisi var die biliyorum nasıl bi kırık old.önemli tabi ama bence geçicek.. sen rahat ol dicem...omurgaya bişe olmamış ya dua etmelisin bence... tekrar geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim çoktan doktora gitmiştir ama eger ist de ise bir kere de kontrole alman hastanesine götürebilirler oldukça iyidir oranın doktoru nerden baksan bi 10 kere gittim (aynı zamanda bjk nin hastane de oyuncu kontrolu-ameliyet .. yapan doktoru dur)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sakat kalma şansı olabilir. Tabi ki nasıl kırıldığına bağlı. Ama büyük derecede sakatlık değil. Geçmiş olsun[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gecmiş olsun çok üzüldüm acil şifalar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 popeyeye tamamen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gecmis olsun.insallah kotu birse olmaz.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar