Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ablolut votka ile ne içilir?

Odune

Öne çıkan mesajlar

abso vişne portakalla güzel olur ya..

*!içine kola katar içer =))*[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

kurant içmedim ama böğürtlen, karadut gibi bir meyvenin suyunu bulabilirsen en güseli bunlardan katmaktır ama bunlar olmassa da gazor veya soda + vişne suyu ve buzz bence en güzel tercih olur..

ama aromalı absolutların esprisi shot için olmalarıdır diye düşünüyorum..tabi her bünye kaldırmaz o ayrı ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

White Russian
1 ölçü votka
1 ölçü kahloa (kahve likörü)
2 ölçü süt
Kesinlikle muhteşem bişey!!! Mmmmm...

Not:Sert gelirse sütü artırabilirsin.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak www.i-drink.com süper bi site, elinizdekileri yazıyorsunuz ne yapabileceğinizi falan gösteriyor =)

Ben sek absolutu vişne suyu ile, citron ve mandrini sek, vanilyayı ise elma suyu veya sek seviyorum. Ama hepsinde unutulmaması gereken şey vodkanın dondurucuda saklanması. Çünkü vodka donmuyor ve daha az akışkan, yoğun bi kıvama geliyor, süper oluyor.

Edik : URL u yanlış vermişim, i-drinks yazmışım i-drink olcak, düzelttim.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ocak 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ocak 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...