onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kurantla bir halt gitmez:) zaten absolutin tek ise yaramaz modelide kuranttir:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Absolut pepper neyle içilir peki?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Absolut Pepper içilmez abi, bi kere kokladım, iğrenç bir kokusu var, ben öyle kokan şeyi içmem..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 abso vişne portakalla güzel olur ya.. *!içine kola katar içer =))*[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kurant.ı çamlıca gazozla dene tavsiye edilir şiddetle dierleri zaten içeriğinde citron-limon,mandrin-mandalina-portakal taşıdığından başka bi şey karıştırma şayet kokteyl yapmaya niyetli değilsen.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kurant içmedim ama böğürtlen, karadut gibi bir meyvenin suyunu bulabilirsen en güseli bunlardan katmaktır ama bunlar olmassa da gazor veya soda + vişne suyu ve buzz bence en güzel tercih olur.. ama aromalı absolutların esprisi shot için olmalarıdır diye düşünüyorum..tabi her bünye kaldırmaz o ayrı ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 White Russian 1 ölçü votka 1 ölçü kahloa (kahve likörü) 2 ölçü süt Kesinlikle muhteşem bişey!!! Mmmmm... Not:Sert gelirse sütü artırabilirsin.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ilk olarak www.i-drink.com süper bi site, elinizdekileri yazıyorsunuz ne yapabileceğinizi falan gösteriyor =) Ben sek absolutu vişne suyu ile, citron ve mandrini sek, vanilyayı ise elma suyu veya sek seviyorum. Ama hepsinde unutulmaması gereken şey vodkanın dondurucuda saklanması. Çünkü vodka donmuyor ve daha az akışkan, yoğun bi kıvama geliyor, süper oluyor. Edik : URL u yanlış vermişim, i-drinks yazmışım i-drink olcak, düzelttim.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ocak 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ocak 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bende açılmıo site.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 votka şalgam yada sirke cok güzel :D[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar