Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ablolut votka ile ne içilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağa sola sordum herkes bir fikir veriyor ama ne yazıkki kesin birşey yok. bir ara portakalla denedim (içki konusunda biraz cahilim). sonra gazozla denedim olmadı. sek içeyim dedim acaip sert geldi boğazlarım yandı. bu denemeler sonucunda tadını çıkaramadan bitecek ondan korkuyorum. bi yardım edin kurantla ne gider?[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 13 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
votka limon da guzel oluyor

abi komedi ya en standart..
Biri vodka limon diyince gulesim geliyo :P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
öyle içilir böyle içilir diye bişi olmaz ki.. tamam bi kaç standart vardır ama en güzeli kendi sevdiğin, seveceğin şeydir.
vodkayı (eğer aromalıysa) aromasına uygun herhangi başka bir içecekle karıştırıp tam zevkine göre bişiler elde etmek en güzelidir.
Ama ben genelde enerji içeceğiyle tercih ederim. bu yazdan beri de vodka yerine Jack Daniel's +Burn yada Redbull tercih ediyorum tavsiye de ederim[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Mesaj tarihi:
said:
GeeM, 14 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
öyle içilir böyle içilir diye bişi olmaz ki.. tamam bi kaç standart vardır ama en güzeli kendi sevdiğin, seveceğin şeydir.
vodkayı (eğer aromalıysa) aromasına uygun herhangi başka bir içecekle karıştırıp tam zevkine göre bişiler elde etmek en güzelidir.
Ama ben genelde enerji içeceğiyle tercih ederim. bu yazdan beri de vodka yerine Jack Daniel's +Burn yada Redbull tercih ediyorum tavsiye de ederim

+1[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
  • Yeni Oluştur...