Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ablolut votka ile ne içilir?

Odune

Öne çıkan mesajlar

sağa sola sordum herkes bir fikir veriyor ama ne yazıkki kesin birşey yok. bir ara portakalla denedim (içki konusunda biraz cahilim). sonra gazozla denedim olmadı. sek içeyim dedim acaip sert geldi boğazlarım yandı. bu denemeler sonucunda tadını çıkaramadan bitecek ondan korkuyorum. bi yardım edin kurantla ne gider?[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

öyle içilir böyle içilir diye bişi olmaz ki.. tamam bi kaç standart vardır ama en güzeli kendi sevdiğin, seveceğin şeydir.
vodkayı (eğer aromalıysa) aromasına uygun herhangi başka bir içecekle karıştırıp tam zevkine göre bişiler elde etmek en güzelidir.
Ama ben genelde enerji içeceğiyle tercih ederim. bu yazdan beri de vodka yerine Jack Daniel's +Burn yada Redbull tercih ediyorum tavsiye de ederim[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 14 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
öyle içilir böyle içilir diye bişi olmaz ki.. tamam bi kaç standart vardır ama en güzeli kendi sevdiğin, seveceğin şeydir.
vodkayı (eğer aromalıysa) aromasına uygun herhangi başka bir içecekle karıştırıp tam zevkine göre bişiler elde etmek en güzelidir.
Ama ben genelde enerji içeceğiyle tercih ederim. bu yazdan beri de vodka yerine Jack Daniel's +Burn yada Redbull tercih ediyorum tavsiye de ederim

+1[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...