benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 2 gün önce sınırsız paketten, 6 gb kotalı tarifeye geçmiştim internet kullanılmıyor diye.paket değiştirmeden önce 36 gb olmuş kota, şimdi kotalı tarifeye geçince, kotayı aştınız diye mesaj geldi.aradım sordum bu 30 gb ı kota aşımı diye ödeyeceksiniz diyor ttnet.ayın 29 una kadar eski tarifeden fatura ödeyecekmişim, kalan 2 gün içinde hem yeni tarife faturası, hem de 30 gb kota aşım ücreti alcaklarmış.dava mı açıyım napıyım, telefonda anlaşamadık, papağan gibi aynı şeyi söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 önce bi şikayetvar'a yardır derim. bazen sonuç çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Bu sacma olmus biraz Twitterdan sikayet et ttnetdestek e hemen donuyorlar arayanlar birazdaha yetkili oluyor anliyorlarinsani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar