mawiman Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 abi 53dk, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 biri özet geçsin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 şirketi bi kenara bırakıp A9 da işe filan girecem okadar merak ediyorum bunların iç yaşamlarını olaylarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 MeSh said: biri özet geçsin madem. "vergimizle rezil oluyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sen vergimi veriyorsun ? vergi levhanı göster ? Elektirik ödüomusunda vergi ? Ya peki PETROL ? paso getir iraktan ohh... sizin yüzünüzden fazladan vergi ödüyoruz bugünde elektirik faturası geldi bak ondan sinirlendim extra 5 TL kesmişler lan kaçak kullanımın size yansıyan kısmı diye 5 TL ne lan Kaçmilyon aboneniz var lan ayıp lan 5 LAN! 5 ! not: la o 2. madalyayı sen ne ara aldın lan bildiğin spammer ya Madalyaı bile vergisiz almış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Hahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 adam cem toker'i özetle demiş, onu dedim, nefes al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kess sordukmu ? Sanamı sordu ? paylaşan kişiye sordu ! ne atlıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 hayır, öyle değil. "biri özet geçsin" demiş, senin dediğin gibi olsa "video sahibi özet geçsin derdi" haksızsın maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kaçak elektrik vergisi kadar pis tüccar hareketi görmedim ben hayatımda, hem kendi beceriksizliğinin acısını vatandaşlardan çıkarıyorsun hem de insanları birbirine düşürüyorsun iyice. sonra da neymiş çizim sirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ne kadar seviyeli tartışmışınız ? arkadaş konu soru cevap şeklinde gidiyor bu yüzden bir çok soru ve bir çok yanıt var... birey çok değerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar