Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tempest!!!

dreampowder

Öne çıkan mesajlar

selam herkese, ben normalde apoc/arma kullanan birisi olarak tmepest gemisine karşı bi merak oluştu bende (oyunun başından beri kafayı taktığım bir gemi) sizde bu gemi nasıldır iyimdir, hesaplarıma ve skillerime göre bu gemiye şu anda silah olarak 4xmegapulse + 4xsiege launcher yada 4x800mm repeating artilery ve 4xsiege launcher takabiliyorum. damage output olarak bana gayet güzel geldi ama geminin tank yetenekleri hakkında bi fikrim yok. içinizde kullanmış yada kullanan olan varsa bana bi setting tavsiye edebilirmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam, 234234. defa söylüyorum :) Yapma etme, o gemiyi alma daha.

Balance patchinden sonra nasıl olacağını bilmiyorum ama şuan çok gereksiz ve güçsüz bir gemi. Ben de oyuna başlamadan Megathron'a aşık olmuştum, kesin alacam diyodum.. Böyle arkadaşlarıma yardıma giderkenki gibi hayaller falan kuruyodum.. Apocalypsemş bizim talih[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Turkish Invasion Shall Continue.. SOON
Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

4x 800 projectiles
4x siege

1x 100mn MWD (for getting close and personal)
1x heavy cap injection (800 charges)
3x cap-recharges T2

2x large armour repairers
1x explosive hardener
1x thermal hardener
1x kinetic hardener
1x cap relay

yapıcam işte bu settingi yapıcam görüceksiniz hepiniz ühühüh :P
minmtarım ben minmtar özüme dönmek istiyorum. minmatarken amarr gemisi kullanmakta neymiş!!! hele bide projectile lar düzeltilsin o zaman görüceksiniz :)) (zeten ben bu gidisle tempesttan önce alıcağım ekipmanlardan tempesta sira gelene kadar düzeltilmiş olur heralde :))

[Bu mesaj dreampowder tarafından 05 Ocak 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet zaten settingimi şu şekilde ayarladım:

Hi:
4x800mm
4x siege launcher

Med:
100mn AB
1xWeb
3x Cap Recharger II

Low:

1xLarge Armor Repairer II
1xEM Hardener
2xThermic Hardener
2xCap Relay

zaten bu settingle tempestin kapasitoru low slotlara cap relay, medium slotada cap recharger yüklemiş bi apocla aynı oranda recharge ediyo (1.5 milyonsp de engineering skillim var ayrıca).. ayrıca minmatar BS lerinin armoru EM damageine karşı %70 dayanaıklılıkta yani lasere karşı amarr gemilerinden daha iyi tank yapabilme kapasitesine sahip. onuda geçtik, eve-online forumlarında bu settingle ilgili soru sordum gayette olumlu cevaplar geldi tempest pilotlarından. zaten amacım PVP değil, PVE olduğu için ve blood raider avliyacaım için oldukça güzel bi setup (pvp için 4xsiege, 4x large nosferatu oldukça güzel bence). 800mm seçmemin nedenlerinden birisi tracking speedinin oldukça yüksek olması ve DOT unun megapulsela hemen hemen aynı kapasitede olması (eve-online forumunda projectilelarla ilgili bir açıklama var). hatta armora karşı uygun ammo ile çok daha iyi damage veriyo, shield içinse EM torpedolarını kullanıcam. hatta çoğu tempest piloyundan 6 tane 800mm kullanmamı tavsiye edenler var.. çoğu insan minmatar gemilerinni kötü olduğnu düşünüyıo ama asıl sorun gemilerinde değil, Howitzerlerde. yoksa autocannonlarda bi sorun yok. zaten yakın zamanda projectilelerin damagei %15-20 trackingleride %20 civarında bir artışa sahip olucak (Developerlardan birisi açmış forum konusunu) oradaki grafiklere bakarsan 800mm lerin verdigi damage megapulse larlara çok yakın (tabi range farkı var) ama bu haliyle bile 800mm lerin tracking speedleri megapulse lasere göre bile oldukça fazla yani yakın mesafeden weblenmiş bi frigatei bikaç saniyede yokedebilecek güçte..

neyse yani tamam raven damage olarak mükemmel bi gemi olabilir ama ben minmatar gemilerini seviyorum kardeşim eheheh. yılbaşı ağacına benziyen bi gemi (raven) almaktansa koç gibi tempestime biner gezerim, patlarım hatta ona bineceime eheh tipi yeter :P
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca eve-online sitesinden yapılan aşıklamaya göre projectile lar ile ilgili düzeltme resmi olarak açıklandı. şu anda test serverında deneme aşamasında ama görünüşe göre diğer silahlarla yakın seviyeye gelicek. tabi yinede ne olursa olsun 1400mm howitzerin hedefi vurma olasılığı düşük (tracking speedi %10 artmış olsada) fakat bunun yerine %20 damage arttırımına gitmişler. yani 1400mm hedefi azda vursa birim zamanda verdiği zarar diğer silahlarla aynı seviyede olucak.. bence buda yeterli. zaten 1400mm howitzerinde megapulse gibi attığını vurması mantıksız olurdu.. Tachyon da 40 km den sonra hedefi vuramamaya başlıyo örneğin.. neyse en azından 800mm repeating artilery artık megapulse ile aynı ölçüde damage veriyomuş developerlerın dediğine göre :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...