paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Selam, Format attıktan sonra dâhili disklerde ulaşım sorunu yaşıyorum. Ulaşabildiklerimde de klasörler veya dosyalar gıcıklık yapıyor. Tüm disklere owner ayarı çekmem gerekiyor oturup. Bu normal mi yoksa ben mi birşeyleri yanlış yaptım zamanında? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 O dosyaların hepsinin kullanıcı haklarını bir kullanıcıya vermişsin zamanında.Başka kullnıcıyla girince o haklara sahip olmadıkları için böyle saçmalıyorlar ama çözümü bende bilemedim.Benim elimde de öyle yedeklenmiş klasörler var.Onların kullanıcı haklarını tekrardan düzenlemek lazım ama recursive bi kısa yol varsa bilen beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 google - take ownership sağ tık menüye ekliyor opsiyonu. windowstan bahsediyorsak tabi. 2 kblik bir reg dosyası olarak duruyor bende. iş bitince kaldırabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Selam, win8.1 destekler mi acaba bu? Kırdıracak PC kendisini! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 deneyeyim dedim seçeneği ekledi ama sahipliği bende olmayan klasör bulamayınca test edemedim. mail yazarsanız atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Selam, http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/ win8 ve win8.1 destekliyormuş. Şu an DOS ekranında yazılar akıp duruyor. Oldu gibi. Hâlâ yazılar akıyor, bitmedi. Edit: Allah razı olsun :D (tu) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar