Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Ben de Polonya'dayım da şu an, sen komisyonsuz para çekme işini nasıl çözdün? Tr'de yapı kredi hesabına yatırıp açıp Polonya'da pekao'dan (unicredit) mı çekiyorsun yoksa burada bir bankada da hesap açman gerekti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Anelor polonya'da karı kız kaldırabileceğimiz mekanlar var mı? sen nasıl hallediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 naber kız diyip popoya şaplak atıyorum genelde işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 anelor yaa cd writer hibe ediyordum 2 malbuş dedim adam 2 malbuşla gelip zorla vermişti. senide unutmadık anelor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ahah <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar