Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

calculus kitap tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi arkadaşlar hazırlığı bu ilk dönemde bitirdim ve şimdif akülteye başlıyorum malum problemimiz calculus olacak

o yüzden şimdi tatilde bakabileceğim bi kitap tavsiye edermisiniz?

öss ye hazırlnırken türev limit vs konularını ciddi ciddi işlemediğimizden hiçbirini biklmiyorum

yani kısacası 0 bilen bi insana açık açık öğreten bi kitap varsa yazarsanız sevinirim

[Bu mesaj Darestan tarafından 13 Ocak 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
thomas bir ekol sanırım...
bende türkçe tamamı soru çözümü(türev-integral) olan bir kitap var. Güzel sorular var. Adı:Çözümlü Matematik Analiz Problemlşer(Mustafa Balcı,Ali Aral) Yeşil,kırmızı bir kabı var[signature][hline]{==:{*__*}:==}
Mesaj tarihi:
yazarları hughes-hallet/gleason olan Calculus u al yayıncısı Wiley cok guzel hicbi derse gitmesende gecersin bunla ama ingilzce bastan solim

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 13 Ocak 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu thomas ingilizce mi türkçe mi peki?

hmm bide bişey soracam calculusu türkçe mi aliyim ingilizcemi?ingilizce aslam çok avantajı olurmu onu merak ettim?seçme sansım var
Mesaj tarihi:
Hiç bir avantajı olmaz mantığını anlaman yeterli çünkü calculus da öğrendiklerini başka derslerde uyguluycaksan eğer müh okuyorsan

Ben elektrik elektronik için örnek vereyim

Devre Teorisi için dif + matris + integral + türev
Manyetik Jacobien + integral + türev + dif
Sinyal .....

Sonuçta bunları bilmezsen okulu bitiremezsin[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
  • Yeni Oluştur...