Deathwalker Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Albion Online'ı beklediğim ve oyunun yayımcılığını üstlenen firmaya sinir olduğum için, Tera Europe'da bulunan Veteran hesabımı bir arkadaşa hibe etmek istiyorum. Not: Hesabın içerisinde bulunan tüm karakteri sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 verebilirsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Eu dan uzak durun. US de düşük ping alabiliyorsanız orada oynayın. Eu okadar kötüki inanamazsınız. Ayrıca oyun grind üstüne kurulu (idi ben oynuyorken). İyice araştırmadan vakit harcamayın. eu sunucusunda botlara ceza bile yok. Pvp ye giriyorsunuz "pvp setlerini farmlamak için". Yarısı bot... Gidip tek skill basıp ölüyorlar. Yada dolanıyorlar... Adamları şikayet ediyorsun hiç birşey yapmadıkları gibi forumdan şikayet edenleri banlıyorlardı. Açıkcası us de oynayabiliyor olsam, bıraktığımda bir şans daha vermek isterdim. Fakat eu serverı vakit ve para kaybından başka birşey değil. İşte firma gameforge. Gerisini araştırın nasıl insanlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 piç ettiler mis gibi oyunu doğru düzgün mmo oynayamadım teradan sonra. tekrardan allah belanı versin gameforge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Frogster zamanında oyun muhteşemdi. Kapalı betadan beri oynarım şu oyunu ama, Beni bile soğutmayı başardı Gameforge. Tahminimce pay2win mantığına dönecekler. Ben ömrümde bu kadar leş yiyici bir firma görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ek olarak; Haberim dahilinde olmadan kredi kartımdan 6 ay boyunca Club Membership bedeli çekmeleri de cabası. Oyuna ara vermeye de gelmiyor... Dipnot: 24 yaşıma geldim böyle tokatlama görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Densiz said: Eu dan uzak durun. US de düşük ping alabiliyorsanız orada oynayın. Eu okadar kötüki inanamazsınız. Ayrıca oyun grind üstüne kurulu (idi ben oynuyorken). İyice araştırmadan vakit harcamayın. eu sunucusunda botlara ceza bile yok. Pvp ye giriyorsunuz "pvp setlerini farmlamak için". Yarısı bot... Gidip tek skill basıp ölüyorlar. Yada dolanıyorlar... Adamları şikayet ediyorsun hiç birşey yapmadıkları gibi forumdan şikayet edenleri banlıyorlardı. Açıkcası us de oynayabiliyor olsam, bıraktığımda bir şans daha vermek isterdim. Fakat eu serverı vakit ve para kaybından başka birşey değil. İşte firma gameforge. Gerisini araştırın nasıl insanlarmış. Gir lota first 3 miniboos MWA_MES farmla, olay bunun üzerine kurulu. Grafikler über oraya lafım yok,target skill sistemide gayet zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar