spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 almanyadaki arkadaşım 1 paket hediye etmişti, doğal sakinleştiriciymiş. burda bir kaç doktora sordum yan etkisi olmadıgını söylediler. türkiye pazarında daha yok. benzeride eczacı arkadasa sordum oda yok. yurt dışından ilaç getirtme yöntemleri varmıdır? veya yasalmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 geçmiyor gümrükten deniyor ama geçen sene yeni zellandadan ilaç siparişi verdim geldi 10 günde problem olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oha dediğin gibiyse köşeyi döndün panpa. bizim millet ekmek arası yapar kutu kutu gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 1 tane getirirsin 2 tane getirirsin belki getiremezsin, şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar