Aravil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bende 2 tane bakmaya çalışmıştım ama gene yetenemi gösterdim fazla dayanamadı haywancıklar:([signature][hline]Karanlıkta Kaldığın Zaman İlk Gördüğün Işığa İlerleme.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 civciv diilde ördek vardı bende 3 ay yaşadı sonra yaz bitti bizde yedik ehehe şaka lan hayvanat bahçesine hediye ettik:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ben bi tane civciv almı$tım teror estiriodu.Küçüktü ama çok etkiliydi.karınca yiyo kedi kavga ediodu [ ma$allah kediyi bile dövüodu euh ] köpek vs hepsiyle kavga edioduy nedense kacan hep onlar oluodu.Bizim civciv işte böyle neler yapmıodu sonra annem dayanamadı werdi onu papagan aldı bana [bende kucugum] butun kufurleri ogretmişim ozaman anneme babama misafirlere flm hep küfür edio die onuda wermişti.hayvansız kaldım sımdıde hayvan almıolar lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bizde 3 civciz almıştık biri su içerken ıslanıp ölmüştü, ilginçtir civcivler ıslanınca ölüyorlar. Diğerleride baya bi büyümeye başlamıştı, evde besleyemiyorduk(Kutunun içindeydiler). Sonra tavuk besleyen bir tanıdığımıza vermiştik. Kesip yemedilerse hala yaşıyorlardır herhalde. Ha birde öğrendiğimize göre bizim civcivler baya asosyalmiş, diğerleri dolaşarak yemlenirlerken, bizimkiler ayrı bir yerde birbirlerine sokulup yemleniyorlarmış. :-) :D :-) :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben bikeresinde civcivi ezmistim sonra aglaya aglaya gittim yorganınarasına gidip oraya buraya atladım kendimi ezmeye calıstım. hic unutamıyom ya bi keresindede balkona koymustum 2 dakka sora geldi myok. bi baktım karga yiyo dalda . o günden sonra kargo gördümmü Sapanı çıkartırım SEREFSIZLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 2 ay :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bizdede küçükten 2-3 civciv vardı hayvanlar birkere soğuk havada donuyodu az kalsın annem aldı onu koynunda ısıttı böylece ölmediler sonra onları bir gün balkonda güneşlendirirken balkona bi baktık şerefsiz karga kapmış civcivcanları bende kargalara uyuz olurum[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar