paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1-Ultima online oynarken diğer oyunlara göre grafikleri daha kötü olmasına rağmen muhteşem bir kasış var. 2-Pentium 3 933 mhz bir işlemcim var pentium 3 e overclock yapılabilirmi yapılıyorsa nasıl yapılıyor. 3-bilgisayarım masaüstündeyken bile kısayol fazla olmamasına ve program açık olmamasına rağmen bazen kasıyor. Bu üç sorumun yanıtını verirseniz çok sevinirim gerçekten çok kötü bi olay bilgisayara kafa ata ata monitör yavaş yavaş göçüyor.:D dayanamıyorum.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 xp yüklüyse win98se yükle[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 çak formatı...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ram attırmak işe yarayabilir uo bendede çok kasiyodu; şöyle bir çözüm buldum: uoyu 640-480 oynuyorum deskopt 800-600, uonun penceresini oyun oynanan ekran kadar küçültüorum, öle olunca kamsıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 John 98i 2 yıl önce kullanıyordum ama virüslerden ve yine yavaşlıktan bıkmıştım wook formatla ne alakası var her hafta format atıyordum bilgisayara geçen sene 1 günüm ziyan oluyordu sonra yavaşlık yine aynı yavaşlık.Benim dediğim alanlarla ilgili sorunum var formatla ilgili deil[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: forgiver, 11 Ocak 2005 19:24 tarihinde demiş ki: ram attırmak işe yarayabilir uo bendede çok kasiyodu; şöyle bir çözüm buldum: uoyu 640-480 oynuyorum deskopt 800-600, uonun penceresini oyun oynanan ekran kadar küçültüorum, öle olunca kamsıyo öyle daha çok kasyıor 800 600 küçülttümmü dekstopuu hem pencoşlara ulaşmak zor oluyor hemde kasıyor yani 2x darbe alıyorum:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 basit bi ram durumu,eskiden bende aynı dertten muzdaripken ram leri deiştirince alet coşmuştu,bide en basitinden bi mantıkla microsoftun spyware programıyla bi tarat belki programsalda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 o zaman harddiskini değiştir.Benim ki eski olduğu için işkence yapıyo bana, sana da yapıyor olabilir..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Başka çareler yokmu :D microsoftun spyware i bi işe yaramadı Tweak UI adreside biri verrise sevinirim[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bir el uzatan bilgisini paylaşmak isteyen yokmu[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgur_ylcn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bİlgisayarın yavaşlığının bir çok nedeni olabilir. Donanımın ve işletim sistemin hakkında daha fazla bilgi verirsen eminim daha fazla yardım edebiliriz. said: LoMBaK, 12 Ocak 2005 17:09 tarihinde demiş ki: bir el uzatan bilgisini paylaşmak isteyen yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bilgisaya degil kaplumbaga olmuş o :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar