Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarımda muhteşem yavaşlık bilgisi olanlar yardım etsin

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

1-Ultima online oynarken diğer oyunlara göre grafikleri daha kötü olmasına rağmen muhteşem bir kasış var.
2-Pentium 3 933 mhz bir işlemcim var pentium 3 e overclock yapılabilirmi yapılıyorsa nasıl yapılıyor.
3-bilgisayarım masaüstündeyken bile kısayol fazla olmamasına ve program açık olmamasına rağmen bazen kasıyor.
Bu üç sorumun yanıtını verirseniz çok sevinirim gerçekten çok kötü bi olay bilgisayara kafa ata ata monitör yavaş yavaş göçüyor.:D dayanamıyorum.[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

John 98i 2 yıl önce kullanıyordum ama virüslerden ve yine yavaşlıktan bıkmıştım wook formatla ne alakası var her hafta format atıyordum bilgisayara geçen sene 1 günüm ziyan oluyordu sonra yavaşlık yine aynı yavaşlık.Benim dediğim alanlarla ilgili sorunum var formatla ilgili deil[signature][hline]İş Hayatı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 11 Ocak 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
ram attırmak işe yarayabilir

uo bendede çok kasiyodu; şöyle bir çözüm buldum: uoyu 640-480 oynuyorum deskopt 800-600, uonun penceresini oyun oynanan ekran kadar küçültüorum, öle olunca kamsıyo

öyle daha çok kasyıor 800 600 küçülttümmü dekstopuu hem pencoşlara ulaşmak zor oluyor hemde kasıyor yani 2x darbe alıyorum:)[signature][hline]İş Hayatı
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman harddiskini değiştir.Benim ki eski olduğu için işkence yapıyo bana, sana da yapıyor olabilir..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...