Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone App update problemi

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Hala Iphone4 var efenim bende,

iOS 7.0.4

Geçenlerde bir problem oluşmaya başladı. App güncellemelerini manuel tutuyordum ben, öyle 20 25 tane olunca da güncellerdim giderdi. Üşeniyorum yani. Neyse, baktım 43 güncelleme demiş, eh tmm artık vaktidir dedim açtım app store u. Ama tümünü güncelle opsiyonu kapalı, uygulamaların yanında tek tek "güncelle" butonu var, ama bastığımda gidip uygulamayı açıyor.

Delirdim. Kapadım açtım, soft reset yaptım yok. Sonra "auto update" i açtım. Bekledim bir süre. Hepsini update etti. Autoupdate açık kalsın madem dedim ben de.

Geçen gün 2 update gördüm "auto update açıktı alla alla?" diye düşündüm. Evde denedim elle güncellemeyi, aynı sonuç. uygulama açılıyor yani. evden çıktım 3g hatta denedim oldu güncellemeler. Bu sefer wi-fi ile ilgili o zaman dedim.

Bu sabah da gördüm 2 güncelleme, evde aynı sorun, 3g de denedim yok yine aynı sorun. Telefonu kapadım açtım, 3g de update yaptı bu sefer.

Noluyor abi? Full format mı atmak lazım alete.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o dediğin durum şöyle diye biliyorum

Bende iphone 5 çıktığında 3G vardı. 3G'nin maksimum desteklediği iOS sürümü 3.0.2(tamamen salladım). Bunun üstünü isteyen applicationlar update ekranında çıkmıyordu. App'i silersen tekrar kuramıyordun hatta çünkü desteklenen eski sürümü app store'da gözükmüyordu.

Ama senin telefonun 4S ve iOS 8'i destekliyor. Bu nedenle appler update istiyor olabilir. Update edince iOS 7'i görüp sıçızlayabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...