Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Hala Iphone4 var efenim bende, iOS 7.0.4 Geçenlerde bir problem oluşmaya başladı. App güncellemelerini manuel tutuyordum ben, öyle 20 25 tane olunca da güncellerdim giderdi. Üşeniyorum yani. Neyse, baktım 43 güncelleme demiş, eh tmm artık vaktidir dedim açtım app store u. Ama tümünü güncelle opsiyonu kapalı, uygulamaların yanında tek tek "güncelle" butonu var, ama bastığımda gidip uygulamayı açıyor. Delirdim. Kapadım açtım, soft reset yaptım yok. Sonra "auto update" i açtım. Bekledim bir süre. Hepsini update etti. Autoupdate açık kalsın madem dedim ben de. Geçen gün 2 update gördüm "auto update açıktı alla alla?" diye düşündüm. Evde denedim elle güncellemeyi, aynı sonuç. uygulama açılıyor yani. evden çıktım 3g hatta denedim oldu güncellemeler. Bu sefer wi-fi ile ilgili o zaman dedim. Bu sabah da gördüm 2 güncelleme, evde aynı sorun, 3g de denedim yok yine aynı sorun. Telefonu kapadım açtım, 3g de update yaptı bu sefer. Noluyor abi? Full format mı atmak lazım alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Beni değiştir diye sinyal veriyor telefon anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 iOS 7.0.4 olmasından kaynaklanıyor olabilir. Malum iOS 8 çıktı ve applicationlar kendilerini iOS 8 için update ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 @deadwoll o kesin zaten :) @tode abi artık app ler eğer senin sisteminin üstünü istiyor ise update menüsünde çıkmıyorlar bile. bu durum bayağı tuhaf. kapatıp açınca ya da soft reset yapınca fln kafasına göre update edio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 abi o dediğin durum şöyle diye biliyorum Bende iphone 5 çıktığında 3G vardı. 3G'nin maksimum desteklediği iOS sürümü 3.0.2(tamamen salladım). Bunun üstünü isteyen applicationlar update ekranında çıkmıyordu. App'i silersen tekrar kuramıyordun hatta çünkü desteklenen eski sürümü app store'da gözükmüyordu. Ama senin telefonun 4S ve iOS 8'i destekliyor. Bu nedenle appler update istiyor olabilir. Update edince iOS 7'i görüp sıçızlayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bizim pederin telde de ibb trafik uygulaması aynı şeyi yapıyor. güncelleme var diyor, yap diyorsun uygulamayı açıyor. onu da daha 8'e yükseltmedik mesela, ben ondan diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 benim tel 4s diil 4. zaten 8 desteklemiyor :D ama dediğin gibi olsa, soft restart, kapa aç, 3g wifi değiştir, vs den sonra update yapmaması lazım. o dediğin yüksek sürüm olayını biliyorum. ama o değil işte. çok sinir bozucu =/ 6 almalıyım bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bazen app'ler minumum ios 8 olsun falan diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar