matama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 biz gelistirici oldugumuz icin microsofta yillik fix bir para veriyoruz unlimited herseyi kullanma hakkimiz varda, zaten ortalikta windows makine kalmadi gibi birsey. benim sikintim kontrolsuz insanlar, biz oyle acayip kurumsal degiliz, ama masallah sirkette millet adini duydugunu indirmeye calisiyor. 2 sene once bizide arayip, lisanslari sormuslardi, bugun ziyarete geldiler oyle dusunun. Ama yani sekreter bilgisayarinda bile olmamasi gereken yazilimlar vardi 2 sene once. Ama sacmalik yani durduramiyorsun insanlari. Birde mesela insanlari , yazilimlari habersiz yukledi diye kovsan, kesin mahkeme tazminat odettirir sana. Oyle sacma bir ulkeyiz kisacasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Adam işini yaptıktan sonra senin hali hazırda parasını ödediğin programı yine senin bilgisayarına indirmiş olması nasıl bir sıkıntı yaratıyor ki? Gerçekten merak ettim ondan soruyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 matama said: Ama yani sekreter bilgisayarinda bile olmamasi gereken yazilimlar vardi 2 sene once. Ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 1 ay kadar önce bizim ofise de geldiler kişisel laptoplar hariç her bilgisayara bakıldı. patronlar nasıl bi ceza yedi bilmiyorum ama 6-7 makinada ps vardı crackli. kestiler cezayı gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Soyle dusun is yerindeki grafiker gitmis fotografin nasil guzellestirilir diye photoshop gostermis buda gitmis photoshop kurmus neyse hepsini formatlamistik. boylede sacmaliklar var yani lazerbulbul said: matama said: Ama yani sekreter bilgisayarinda bile olmamasi gereken yazilimlar vardi 2 sene once. Ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar