BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 şimdi dijital kameradan videoyu capture ederken hangi programı kullanırsam kullanayım 4 gb boyutuna ulaşınca ya işlemi kesip capture ettiğini kaydediyor, ya da uyarı mesajı çıkıyor işte FAT32 dosya sistemi en fazla 4 GB dosya boyutuna destek veriyor diye bunun nedeni nedir yani 4 gb'dan daha büyük dosya neden kaydedemiyoruz bir seferde? sonra aklıma DVDler geldi, madem öyle bu adamlar nasıl 6-8 gb dosyalar kaydediyolar diye, bütün dvdlerde de bir film birden çok parçaya bölünmüş durumda yani gerçekten böyle bir sınırlama olduğunu bilmiyordum, bunu arttırmanın bir yolu var mıdır yoksa hakkıma razı olup büyük video dosyalarını parça parça mı kaydetmem lazım?
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ntfs de dene o galiba fat32 nin özelliği mesela fat 16 dada galiba o 2gb idi[hline]King Of Chaos
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hmm yok şimdi dosya sistemimi değiştiremem en iyisi parçalı capture etmek ben sadece yeni öğrendiğim için sormak istedim, buna bir ayar çekmek mümkün mü diye ama şimdi düşünüyorum da böyle bir değişiklik olmaz gibi geliyor =)
Öne çıkan mesajlar