Buzi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkadaslar Xigenon serverinda Pati yada Paticik yada sizin öneriniz baska bir isim ile Klan kurmayı teklif ediyorum. oQo nun dahiyane fikri said: oQo, 10 Ocak 2005 23:23 tarihinde demiş ki: ole acmıcan olm simdi sen Paticik Die bir ACC alacan Ve O adla bir Karakter acacaksın Ona para aktarcaz onla clanı alacan bişi oldugunda giricez:DKapişş? Sayesinde kimse lider olmayacak,yani herkes eşit olacak. Burada hepimiz birbirimizi tanıdıgımız icin sacma sapan olayların olacagını sanmıyorum.En azından item-para manyagı degil burda kimse,onu gorebıldıgım icin bunu teklif ediyorum. Katılmak isteyenler Oyun içi; nick karakter sınıfı Lvl(formalite icabı) klan icin önerdigi isim Ve bir klandan ne beklediklerini,nasıl bir klan olmasını istediklerini bokunu cıkarmadan kısaca yazarlarsa sevınırım :) Önce burada oluşumu saglarsak oyuna daha rahat yansıtırız diye dusunuyorum.Birde herkes 3-5 karakterini saymasın.Hangisi ile devamlı oynamayı dusunuyorlarsa onunla yazsın ki olusacak klanda hangi sınıflar daha yogun hangisi az onu belirleyelim. Mümkünse patlatmayalım bu konuyu,sefkatle yaklasalım :-)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ben baslıyım hadi; Buzkirpisix Rogue-Archer Lvl44 Buzkirpisi_ Priest-Buff/heal Lvl43 (2tane yazdım cunku benim icin cok onemlı degil,hangi sınıfa gerek varsa onu ilerleticem) Klan icinse; fazla item manyaklarının olmadıgı ama genede ileriye donuk planları olan,gerektiginde boss gerektiginde parti yapabilecek,birbirini asırı rahatsız etmeyecek,suyunu cıkarmadan makara yapabılecek bir ortam düsünüyorum.
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Zaten boyle dahiyane fikirler ancak oQodan gelir :D Ama bence birinin clan lideri olması daha mantıklı gelir nasıl olsa kimse item manyakı değil. Euphrates Glacier Mage Lvl 46(akşam büyük ihtimal 47-48 olacak) Resser Battler Priest Lvl 37(At your service!) Paticik daha uygun bence (2tane yazdım cunku benim icin cok onemlı degil,hangi sınıfa gerek varsa onu ilerleticem) Klan icinse; fazla item manyaklarının olmadıgı ama genede ileriye donuk planları olan,gerektiginde boss gerektiginde parti yapabilecek,birbirini asırı rahatsız etmeyecek,suyunu cıkarmadan makara yapabılecek bir ortam düsünüyorum :D[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Olsun genede hepimiz bilecez beyler Xig de olan warsa Yeni ACC alip sifreleri Ozel Mesajla gonderecem 500k para lazım katkıda bulunmak isteen olan arkadaslar MSG atsin topice (sanki coq para):D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya sen şu acc elemanına bi günde lvl 30 yaparsın 500k gelir.:DHatta hızını alamazsın 1 haftada lvl 45 yaparsın... Baktın bırakılacak gibi değil bu senin resmi charın olup çıkıverir:DVe sende aradığın charı bulmuş olursun :-)[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kendi nickim rApbOy olmadiktan sonra ısınamam chara.charın adi Paticik olacak.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
nameless Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Zarkuu Rogue lvl 4 :D(daha dün başladım) Klan icinse; fazla item manyaklarının olmadıgı ama genede ileriye donuk planları olan,gerektiginde boss gerektiginde parti yapabilecek,birbirini asırı rahatsız etmeyecek,suyunu cıkarmadan makara yapabılecek bir ortam düsünüyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Beni LvL 40 a kadar kastırcaksanız bende gelirim[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ya ulum ya bi kerede patlatmayın bi konuyu ya :(
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 akuma bekle abi ben char'ı alamazsam sıfırdan baslicam ikimiz kasarız birlikte .[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ben klana katkıda bulunmak isterdim ama sadece ares serverlarında takılıyorum... Bu açıdan üzgünüm...
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Gelin ikinizide 1 günde 30 yapam hem bana manner gelir hem size lvl(Valla Buzkirpisi kusra bakma adam konu gene başka yollara sapıverdi :) En iyisi buraya yazılanları liste yapıp almak)[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tamam baska serverdan gelecek olanlara lvlde yaparız.oQo sende ac bi tane ne ismiyle acıyosan,herkese aynı anda kastıralım. Akuma ile oQo assasian olacak heralde.Bu durumda ben priestmi olayım? [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 11 Ocak 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Clanın adı Ne olacak ? Oylamaya sunuyorum. 1- Pati TeaM 2- PaticiK yada PatiCik 3- The Pati Show oylayın bakeeem[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Pat-Pati-Paticik daha şenşakrak bi isim değilmi :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 nick -> firearrow karakter sınıfı -> rogue assassin Lvl(formalite icabı) ->44 klan icin önerdigi isim -> PaticiK[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Yok abi assasian zor is item bulamıyorsun. mage olcam ben :)[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tamam,paper mage diyosan itemlerin hazır.3. kez adam degistiriyo itemler :D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Nick : Belli deil walla ama olursa KuardoN olur. yada rApbOy Sınıf: Assasian Rulez. LeveL:1 hafta sabredin 41 Onerdigi isim:PatiCik[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 yok la pet. paper maper bozar bizi :)[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 BEYLER MUHABBET ETMEIN SIRAYLA YAZIN HEPSINI KONU SAPCAK SAYAMICAZ OYLARI PLEASE![signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya buzkirpisi deli etme insanı priest mriest sen roguesun öyle olcaksın :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ok hadi hepiniz açın charlarınızı gelir x2den moradona.Zaten yapacak başka işim yok ana kapının önünde bekliyom[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla... [Bu mesaj Euphrates21 tarafından 11 Ocak 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Beyler BU topice sadece Nick LVL class İstediginiz isim yazılacak baska bişi yazmain.OKE Filan diyip de post atmain yaz charın ozelligini altına ne yazıosan yaz.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Buzkirpisi_ Priest-Buff/heal Lvl43 Euphrates Glacier Mage Lvl 46 firearrow rogue assassin Lvl 44 aKuMa_Xen Pet mage (noob) :-) KuardoN-rApbOy Rogue-assasian (noob) Zarkuu Rogue lvl 4 (daha dün başlamış) (işimiz var yani :lol: ) 5 kisimi, bu kadarcıkmı yani :-? [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 11 Ocak 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar