Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünya mı böyle??


pink_panther

Öne çıkan mesajlar

insanları tanımak zordur.
siz çözmeye çalıştıkça onlardan aldığınız tepkiler sizi insanlardan daha fazla uzklaştırıyo
belkide ben insanları anlamakta bu kadar çok ısrar ediyorumdur.
yanlız kalmaktan çok korktuğum için insanları anlamaya çalışmak suçmu?? ben hiç bir şayi umarak bir yere geliceğimi sanmıyorum vede ummuyorum.
bütün herşey insandadır insan isteyince yapar fakat umarak hiç bişey başaramaz.
(bu dünya mı böyle yoksa ben mi bu dünyayı böyle yaptım) işte bunu anlamakta çok zorlanıyorum
YARDIM :([signature][hline]yalnız kız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım yeteri kadar güvenilir derecede arkadaşlar bulamadın..Hayat bu heryeri hatalı görmezden gel bikez geliosun değerlerin için yaşa[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan yalnız bir varlıktır. İnsan, insanı tanıdıkça kendisine sığınır. Çünkü birey olmak topluluk içince şeytanca bir "ben" olmak demektir -ki buradaki" "ben sözcüğü hem geniş ve kusursuz bir yüzey üzerindeki kara leke olarak, hem de bireylik anlamındaki birinci tekil şahıs anlamında kullanılmıştır. Sense kendi içince bir saflık timsalisin.

Şunu da görmek gerekir ki topluluk ak bir kavram olmasına rağmen kara lekelerden oluşur. Bu yüzden farkındalık yaşayan kimilerince kaosun hüküm sürdüğü bir denizdir.

Kıssadan hisse: Sen özelsin. Sen farkındasın ki çevren senin saflığından oluşmuyor. Öyleyse yalnızlık hissiyatının sana verdiklerini benlik mücadelenin seni yıpratmasına izin vermemesi için, aksine rahat bir ruh haline sahip olmak için kullan.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 10 Ocak 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Sanırım yeteri kadar güvenilir derecede arkadaşlar bulamadın..Hayat bu heryeri hatalı görmezden gel bikez geliosun değerlerin için yaşa


güzenilir insanlar var hayatımda ama onlar bana güven meyince bende çekiliyorum :([signature][hline]yalnız kız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat zor...

Etrafındaki insanlar ne kadar guvenilir ne kadar iyi kalpli ne kadar yardımsever olsalar da sen ne kadar sosyal insanlarla ilgilenen biri olsan da hepimiz aslında yalnız bireyleriz. Bi insana baglanmak da risktir aslında, eger hersey iyi giderse o zaman daha derin yasarsın hayatı ama olmazsa cok acı cekersin. Ki benim gordugum kadarıyla da insanlar hayatta ne kadar iyi niyetli olsalar da birbirlerini kırma konusunda cok becerikliler (tamam ben de dahilim ve bazen okuzum kabul =P). İsin ironik yanı, bir insana ne kadar egilirsen on kırma sansın giderek artıyor. Yani ne kadar etrafımdakileri kırmiym gibi bi davranısa gidersen o kadar cok zarar verirsin.

Sana bu noktada verecegim tek tavisye insanları nası incitmem demek yerine onları nası mutlu yaparım diyebilmektir. Ha bazı insanlar bunu istemiyosa senden soguyolarsa cok diretmeeyceksen zorla guzellik olmaz.

Bu hayata bakıs acınla alakalı aslında, ne kadar derine inmek istersen artısı da eksisi de o kadar fazla. Fakat eger cok guvendigin biri bi gun gelip senden sogursa, yalnız bırakırsa unutma ki hepimiz aslında yalnızız. Hayatın o kisi degil...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sly'in dedigi gibi buyuyup insanlar hakkındaki dusuncelerin sekillendikce zamanla kendi duzenini de oturtursun.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benım bakış açım bıraz hasta bakış açısı :D

Insanlar kendılerını uzenlerden cok daha fazla hırs yapıp daha fazla yuz goz olabılıtelerı olan varlıklar tabı ıstısnalar olabılır ama benım cevrem bu ve bende tıpkı bır Malkavıan gıbı davranıyorum yanı sagım solum bellı olmayan bır mantalıtede ve yanı hıc de umursamazlık yaratmıyor aksıne ılgı odagı oluyorum tabı bu ne kadar surer bundan banane ben takmıyorum kımseyı ben hedefıme kılıtlenmıs bır mermı gıbı yasıyorum en guzelı ''anı yaşamak'' otesı anlamsız dıpsız bır melankolı sıgınagı..Bırde gunumuzde bu Melankolıyı oyle besleyen adi kurumlar varkı sorma gıtsın başta o şarkıcı F.D o kadar ıyı somuruyorkı sonra bır suru şarkıcı..En guzel laf şudur..
''İçinde fırtınalar seller götürsede gülümse..İnsanlar farklı olanı baş tacı ederler''

*! şarkılar soyleyerek uzaklaşır kedi*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pink_panther, 11 Ocak 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
banada büyüğünce geçer gibi geliyor ama ben büyüğene kadar hep acı mı çekçem yani :-?


Genelde öyledir, yapacak pek bir şey yok.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

DCI - CrystalKeep
Comrehensive Rules
----
Sam, 30 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
şarki'cim öyle bir spoiler yaptın ki wrc arkasına monte edebiliriz yani..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyüyüne kadar da belli bir zaman geçiyor sen o zaman içinde kendini bulmaya çalışıyorsun.Yani kısa bir süre olmuyor bu
Ama o zaman kadarda insanlara güvenmem gerektiği söleniyor etrafımda.Bu böyle olması gerektiği için mi yoksa herkes sadece 'ben' için mi olmak zorunda
Oysa ben kendimde başka şeyler içinde çaba göstermek isterdim.Ne biliyim belkide ben çok fazla Pollyannacılık oyunuyorum

Better this way..[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...