mburha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Selam arkadaşlar iyi forumlar bilmiyorum doğru yeremi konu açıyorum ama.Battle.net hesabımı satıyorum içinde diablo3+reaper of souls 577 paragon lvl içinde demon hunter sentry build'li, barbarim reakor seti eartquake seti tamamen var ayrıntılarına kadar yüzde 50 coldown'ı falan var ayrıntıları alıcak olan arkadaşla konuşuruz ince detayina kadar griftlerde 35 37 arasi yapabiliyorum ben hesapta ayrıyetten wow var mist of pandaria'ya kadar var son cıkmış olan paket yok sadece warlords of dreanor yok içinde 90 lvl warlock var,ayrıca heroes of the strom var fiyat konusunu konuşuruz ciddi alcak olan arkadaşlarla güven konusunda hiç bir sıkıntı yaşanmaz yüz yüzede görüşebiliriz zaten oynayacak vaktim olmadığı için bırakıyorum tşkler okuduğunuz için iyi forumlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Selam arkadaşlar, iyi forumlar. Bilmiyorum doğru yere mi konu açıyorum ama, Battle.net hesabımı satıyorum. İçinde; diablo3+reaper of souls 577 paragon lvl demon hunter sentry build'li barbarim reakor seti, eartquake seti tamamen var (yüzde 50 coldown'ı falan var) ayrıntıları alıcak olan arkadaşla konuşuruz ince detayina kadar griftlerde 35 37 arasi yapabiliyorum ben hesapta ayrıyetten wow var (mist of pandaria'ya kadar) var içinde 90 lvl warlock var, ayrıca heroes of the strom var Fiyat konusunu konuşuruz ciddi alcak olan arkadaşlarla. Güven konusunda hiç bir sıkıntı yaşanmaz, yüz yüze de görüşebiliriz zaten. Oynayacak vaktim olmadığı için bırakıyorum. Tşkler okuduğunuz için, iyi forumlar diliyorum. EDİT: Kolay okunsun dedim sadece. ben satmıyorum yani. Satıcı hala op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mburha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Dworgian said: Selam arkadaşlar, iyi forumlar. Bilmiyorum doğru yere mi konu açıyorum ama, Battle.net hesabımı satıyorum. İçinde; diablo3+reaper of souls 577 paragon lvl demon hunter sentry build'li barbarim reakor seti, eartquake seti tamamen var (yüzde 50 coldown'ı falan var) ayrıntıları alıcak olan arkadaşla konuşuruz ince detayina kadar griftlerde 35 37 arasi yapabiliyorum ben hesapta ayrıyetten wow var (mist of pandaria'ya kadar) var içinde 90 lvl warlock var, ayrıca heroes of the strom var Fiyat konusunu konuşuruz ciddi alcak olan arkadaşlarla. Güven konusunda hiç bir sıkıntı yaşanmaz, yüz yüze de görüşebiliriz zaten. Oynayacak vaktim olmadığı için bırakıyorum. Tşkler okuduğunuz için, iyi forumlar diliyorum. EDİT: Kolay okunsun dedim sadece. ben satmıyorum yani. Satıcı hala op sagolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bir de armorysini koyman gerek karakterin, adettendir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mburha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Tori said: Bir de armorysini koyman gerek karakterin, adettendir :p http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dvayzler-2288/hero/43323350 unutmuşum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Benim karakterde 2b gold vardı ama şimdi hiçbi değeri yoktur o paranın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mburha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Lord_Argos said: Benim karakterde 2b gold vardı ama şimdi hiçbi değeri yoktur o paranın dimi paranın bir değeri kalmadı artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paranın değeri yoksa neyin değeri var :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 onur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Lord_Argos said: Benim karakterde 2b gold vardı ama şimdi hiçbi değeri yoktur o paranın dimi 2b gold kasmak para gemi varsa 1 hafta fln sürer casual gameplay ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Off zamanında 10m 'den 2b'ye çıkarmak için 1 ay nonstop ah kasmıştım. Heralde o parayı ingame'de kasmaya çalışsaydım 6 ay gece gündüz oynamam gerekirdi. Hey gidi blizzard bir oyun bu kadar mı enflasyondan etkilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Abi AH kapandı. Oyunda artık rng class based çalışıo. YAni %98 fln oynadığın karaktere uygun item düşüo. Para sadece gem craft ve item enchant ta gidio o kadar. Bir de hoarder diye bir gem var, t6 zorlukta 1 elde 10m fln topluosun minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar