MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ülker rondo reklamında bi şarkı var. rayrarayraray falan diye bi kadın söylüyor. Reklamda kız oğlanın suratına kapı falan çarpıyor rondosunu yedi diye. şarkının adını bilen var mı?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Harbiden güzel şarkı. Ben de indirmek isterim. Bilen var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla bilen link atsın buray indirek gerçekten çok ho$ $arkı. ara$tırmadım ama www.veya.net te oluo o tür $eyler. cem yılmazın semra teyzenın vs.vs. reklamların muzıklerı video klipleri ordaydı.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Funda- Affetmem miş şarkı ama bulamıyorum bende[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 buldum Kazaa da varmış şarkı. ordan indirebilirsiniz 674 kb bişey zatennnn[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar