klavye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 evet arkada$lar soylenenden 1 hafta once cikti album, edinin bakalim nasil yapmislar. merak icindeyim dogrusu. and justice for all albumune hasta biri olarak load ve re-load yikimindan sonra bir de bunu deneyelim.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 st. anger bence abartıldığı kadar farklı olmayacak neyse dinleyelim görelim track list lazım.. :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 İndirdim, Dinledim bi halta bensemiyor bence...[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 tracklist yazarmısınız ?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bu arada pazar gece 10 da MTV de canlı konserlerı var dıymı?[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 eet[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Tracklist: (Sırası ile) 01 - Frantic 02 - St. Anger 03 - Some Kind of Monster 04 - Dirty Window 05 - My World 06 - Shoot Me Again 07 - Sweet Amber 08 - Unnamed Feeling 09 - Purify 10 - All Within My Hands[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 abı o konser kacmaz mtvde sımdıden reklamı sol ustte yazıyor[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bence kazaadan fln indirdiklerinize güvenmeyin onlar başka şarkıları yutturular metallica die bu arada eminmisin çıktığından kasedi nerden alınıosa hemen alayım :)[hline]DarQeR, 3 Haziran 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 o album 10 hazirnda çıkacak eğer bahsettiğin kazaa ise bişi demem ama album çıkmadı!!!!!!!!! :hrr:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 9 da değilmiydi mtv deki konser[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 9 onlarin saatine gore, 1 saat ilerden takip ediyoruz biz onlari.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 kazaa dan deli gibi fake yiyorum metallica aşkına..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ben de oyle yaa ya bi $arki cektim metallica - shoot me again diye ama alakasiz bi $arki cikti metallica ile ama super bi $arki ya var mi bu $arkinin kimin $arkisi oldugunu bilen biri? eger indiripte bu $arkiya rastlayan varsa ve biliosa kimin oldugunu sarkinin solerse sevinirim :)) sarkinin basinda can sesleri gibi seyler var.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 İndirdiğim yöntem biraz enteresan olsada bir Release Group FTP sindendir fake olma ihtimali oldukça düşük ayrıca dinlediğimde ayırt edebiliyorum Metallicayı başka gruplardan doğuştam gelen üstün bir yetenek ilen :)[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: arcane, 04 June 2003 01:32 tarihinde demiş ki: kazaa dan deli gibi fake yiyorum metallica aşkına..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. :D Dewam arcane im =) cok iyiydi[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 st.angerın klibini indirdim kazaa dan abi 6 kere fln izledim bence çok güzel :) sözleri şu an paticik te yok şuraya yazayım bakın "St. Anger" St. Anger round my neck St. Anger round my neck He never gets respect St. Anger round my neck (Its rushing out, Its rushing out) St. Anger round my neck (It's rushing out, It's rushing out) He never gets respect (It's rushing out, It's rushing out) St. Anger round my neck (It's rushing out, It's rushing out) He never gets respect [Chorus:] Fuck it all and no regrets I hit the lights on these dark sets I need a voice to let myself To let myself go free Fuck it all and fuck regrets I hit the lights on these dark sets Medallion noose I hang myself St. Anger round my neck I feel my world shake I can't look away Hard to see clear Is it me Or is it fear? I'm madly in anger with you [2x] St. Anger round my neck St. Anger round my neck He never gets respect St. Anger round my neck (Its rushing out, Its rushing out) St. Anger round my neck (It's rushing out, It's rushing out) He never gets respect (It's rushing out, It's rushing out) St. Anger round my neck (It's rushing out, It's rushing out) He never gets respect [Chorus] I feel my world shake I can't look away Hard to see clear Is it me Or is it fear? I'm madly in anger with you [4x] I want my anger to be healthy I want my anger just for me I need my anger not to control I want my anger to be me I need set my anger free I need to set my anger free Set it free! [Chorus] I feel my world shake I can't look away Hard to see clear Is it me Or is it fear? I'm madly in anger with you [4x] [hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 soyle diyim, 6 yildan sonra oh dedim... sert olmus..6dk altinda sarki yok..hatta iyi sert olmus gozum acik gitmem...kill em all a mi göndersem yoksa sussam mi bilmiorum;p ama gecen zamanla kiyasliinca olumlu derim ben. kazaa ya guvenmeyin..amatör gruplar rename edip yaymislar her tarafa sacma sapan sarkilari..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Herhangi bir dişe dokunur solo yok tüm albüm boyunca sadece düz riffler var davul tonu iirenç bunlarda benim fikirlerim...[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 iğrenç yapmışlar hayal kırıklıına uradım meallica bu mu arkadaki backvokaller iğrenç olmuş aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hiç solo olmaması bozuo biraz işi tabi de bi de bateri tonu çok değişik iğrenç değil aslıdna güzel bile ama değişik geldi abi her şeyi değişik geldi zamanla alışçaz ne zaman metallica yeni albümüyle şaşırtmadıki bizi[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Evet fake olmasına şaşmamalı kazaadakilerin. Müslüm Gürses - Batsın bu dünya diye bir mp3'üm var ancak içinde S.O.A.D - Sugar mevcüt =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar