huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 son vermis resmi olarak . cnn de denk geldim simdide onlar bile beyaz saray icin utanc verici bir durum oldugunu falan soyluyorlar . bush un yemin toreni yaklastiginda ilginc bir aciklama olmus .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 seçimden önce son verselerdi aramalara bush alırdı babayı.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 balık baştan kokar, bullshit'un ne mok yemeye gittiği belliydi ta en başından..[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kimse yemedi, buna rağmen yapabildiler.işte bu yüzden süper güç deniyor olsa gerek..[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 saddamı ne için yargılaycaklar o zman[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bir kere olur arcane ciğim bu, bi daha yapamayacaklar.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 daha önce de yaptılar? 1991'de? en olmadı bir dahaki sefere iki kule de washington'da yıkarlar ve o enkazdan 2387 tane ırak pasaportu çıkar[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 12 Ocak 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: forgiver, 12 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki: saddamı ne için yargılaycaklar o zman 50000 tane şuçu var adamın:)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bu tip topicler yasaklandı diye hatırlıyorum ben...Öyle deilmiydi yoksa?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Mum_Chamber, 12 Ocak 2005 22:28 tarihinde demiş ki: daha önce de yaptılar? 1991'de? en olmadı bir dahaki sefere iki kule de washington'da yıkarlar ve o enkazdan 2387 tane ırak pasaportu çıkar 91 olayı çok farklı[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hangısı daha suclu acıba bushmu saddammı tartısmaya deger bence :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Viktor, 13 Ocak 2005 08:01 tarihinde demiş ki: hangısı daha suclu acıba bushmu saddammı tartısmaya deger bence :) bence tartışmaya bile gerek yok. tabiki bush suclu. sanane milletin icislerinden neymis ırak halkına zulum ediyomus saddam. amerika ondan daha beter ya. insanlar dogru duzgun gezem,yoki sokaklarda her an bi yerlerde bomba patlayabilir ve olebilirim korkusu var. (tv den izledigim kadariyla dedim)[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ama Bush açıkladı unutmayın kitle imha silahları ve DEMOKRASİ getirmek için giriyoruz Irağa demişti. Kitle imha silahlarını bulamadılar ama demokrasiyi getirdiler :) ÖZGÜR! bir seçim dahi var bu ay sonunda, daha ne yaprın sınadam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım [Bu mesaj Absolut tarafından 13 Ocak 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Absolut, 13 Ocak 2005 11:27 tarihinde demiş ki: Ama Bush açıkladı unutmayın kitle imha silahları ve DEMOKRASİ getirmek için giriyoruz Irağa demişti. Kitle imha silahlarını bulamadılar ama demokrasiyi getirdiler :) ÖZGÜR! bir seçim dahi var bu ay sonunda, daha ne yaprın sınadam :) ahahahahaha. gercekten muhtesem bi demokrasi ve insan haklarini getirdi.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 13 Ocak 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: forgiver, 12 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki: saddamı ne için yargılaycaklar o zman 5000 tane suçu olan bi adam için bunlar komik sözler.. Mesela 5000 Kürt'ü kimyasal silahlarla öldürdüğü halepçe katliamı... 3 katı kadarda sakat kalmıştı..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Asıl tıyatora yenı baslıyor kurt ve bır cok terorıst egılımlı kısının meskenı olucak orası ıste ozaman ızleyın sahneyı...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Şimdide Suriyeye Kafa tutuyor. Tabi İran'a bi tarafı yemedi suriyeye döndü. Hadi hayırlısı..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kimyasal silahlarla Dünya savaşı yakındır mı desem yoksa çok mu bilimkurgu izliyorum?[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama [Bu mesaj nedanko tarafından 13 Ocak 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bu arada amerikanın kimyasal silah kullanığını birinci ağızdan öğrendim ben. şaşırmadım diil şaşırdım. yine de beklemiyodum amerikadan böyle bişeyi. ... nerden tutsan elinde kalıyo amerikanın bu işi yahu. hay allah belanızı versin sizin.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yaw hirosimada insanlara atom bombası atanları asla unutmayin. amerikadan yana suphe duydugunuzda o gelirse akliniza olayi daha iyi kavrarsiniz.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar