Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avalon

LorenzoDeparture

Öne çıkan mesajlar

said:
Frasier, 11 Ocak 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
Eyvah Gene Başladık. Şimdi Diğer Sunucularında Shardlarının Açıkmı Kapalımı Olduğunu Sorar Millet. Biri Başladımmı Devamı Geliyor.
Tövbe işiniz gücünüz yok mu yahu sizin. Moderatorler neden var sanıyorsunuz. Sorun teşkil eden bir durum gördüklerinde bunlarla onlar ilgilenirler siz değil! Hey allahım yaaa her forumda var bunun gibi numunelikler. Gelde sinirlenme![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frasier, 11 Ocak 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
Eyvah Gene Başladık. Şimdi Diğer Sunucularında Shardlarının Açıkmı Kapalımı Olduğunu Sorar Millet. Biri Başladımmı Devamı Geliyor.

saçmalamışsın.Ayrıca Lorenzo kankamdır yıkarım valla :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

1senedir patideyim.Post aksan cok gordum.bunlardan biride bu topıcte gereksız ınsan.
ılla her zaman fake accle takılcan en guzelı.
Kendını bır sey sananlar cevap vermesın.
Ayrıca bı arkadasım guzelce acıklamıs.Server kapanmıs.Ewy
Bagionun acmıs oldugu topıcte daha dogrusu uo shard adreslerındekı lınklerdekı serverlar yapım asamasında daha kımısıde anca acıyor sıteyı.
uo samuraı ındırebılecegım bır yer bılen arkadas warsa lınk verırse sevınırım.
Nbl Lrd oynamak yeterlı bana ogrenmek amaclı

[Bu mesaj LorenzoDeparture tarafından 11 Ocak 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Murk burasi Sadece Script Bölümü. Shardlar Kapalımı açıkmı Diye Sorulması Gereken Bölüm Değil..

Bunu O shardda Oynayan Kişilere Sorman Lazım.

Uo Emulatorleri Bölümünün Açıklamasında Script ve Freeshard Bolumu Yazdıgına Bakma. Yetkililerde Daha Önceden Bu Şekilde Açılan Topicleri Kilitliyorlardı.

Yine Başlamıyalım Lütfen.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>

Alem Ajans >>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frasier, 12 Ocak 2005 09:09 tarihinde demiş ki:
Murk burasi Sadece Script Bölümü. Shardlar Kapalımı açıkmı Diye Sorulması Gereken Bölüm Değil..

Bunu O shardda Oynayan Kişilere Sorman Lazım.

Uo Emulatorleri Bölümünün Açıklamasında Script ve Freeshard Bolumu Yazdıgına Bakma. Yetkililerde Daha Önceden Bu Şekilde Açılan Topicleri Kilitliyorlardı.

Yine Başlamıyalım Lütfen.
Tamam da yavrucum bu senin görevin değil diyorum neden anlamamakta ısrar ediyorsun. Hatalı bir durum varsa senin burda bık bık konuşman hatayı düzeltmez sadece sinirleri gerer. Hatalı bir durum varsa yetkililer bununla ilgilenirler sen bık bık etmesen bile. Konu başlığını silerler yada kilitlerler. Heee tabi ben aslında moderatorum çaktırmıyorum dersen bilemiycem...

not: Sen anladın, sen anladın...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...