dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 vardi da sex hayatini yapmadik mi emenike...olan olduguyla bulan bulduguyla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 yalnız faplamadığın gün kadar posta atınca yine bi boka yaramıyor sanırım bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Rerore said: yalnız faplamadığın gün kadar posta atınca yine bi boka yaramıyor sanırım bu iş Bu ne biçim üsluptur böyle ya, iyice batırdın seviyeyi ortaokula çektin, bastım şikayete ibret olsun senin gibi ergenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ne oldi http://forum.paticik.com/read.php?98,7703393,7798495#msg-7798495 uyarıldın mı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Ne uyarılcam olm ben senin gibi abazan mıyım herşeyden tahrik olayım uyarılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 is this a love hate thing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ne uyarılcam olm ben senin gibi abazan mıyım herşeyden tahrik olayım uyarılayım Onca yazdığım şey arasından buna mı takrik oldun? uyarılmak istemiyorsan başka şeylere odaklan ölçmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Bir de cümle kurmayı becerebilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Dayanamıyorum ikinize de çıkma teklif edeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 wHasta mısınız lan? Faplamanın nesi kötü, günde 1-2 kere yapın işte. Manyak mısınız siz? Sevgiliniz olsa günde 1 kere sevişirsiniz zaten onunla... Kendiniz takılınca mı suç oluyor? Bu kadar üzerinde düşünülüp makale yazılacak bir şey değil ki bu. Ben mesela 40 gün yapmıcam desem biterim. Mental sağlığımı, insan olma özelliklerimi bu şekilde koruyorum.Zarardan çok yararı var. Sen 40 gün no fap takıl karşına çıkan dişilerle nasıl konuşuyorsun bi bak?Maymun olursun, köpek edilirsin. Sağlıklı düşünemezsin ki. Kadınlarla ilgili bi karar almadan önce sağlıklı şekilde fapımı yapıyorum ve gayet mantığa dayanıklı kararlar alıyorum.Size de bunu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 http://i.gazetevatan.com/VatanVideo/videofoto/7_2876_07122009.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ramses sakin ol asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 çok fena hastalandım, burnum akıyor ciğerlerim dolu gözlerim yanıyor 1 kilo falan da vermişimdir 2 günde sigarayı da mı katsak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Beni de yazın no fap, no smoke. 20.10.2014 itibariyle. GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Aluriel said: ramses sakin ol asdfghj Abi manyak manyak konuşuyolar böyle iş mi olur zınavadan çıkarttılar beni. Gençlere tavsiye dolu tabanca gezmeyin, beyninizi fermuarınızdan çıkartın. Kadınlara sakın dolu tabanca yaklaşmayın hele. Valla fap öncesi sonrası verdiğiniz tepkiler bile çok farklı olur, mantıklı düşünemezsiniz. Bi deneyin göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 lise bitmedi mi abi senin hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Civcivhead said: Beni de yazın no fap, no smoke. 20.10.2014 itibariyle. GO! dur abi yavaş paldır küldür girilmez şimdi limit koyalım smokinge = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 günde 1 -2 kere demek kaybettiğin 1 saat 2 saat zaman demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ne girilmeyecek lan kılıbık mısınız testis ağırlaştırıyoruz balls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 tebrik ederim civciv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Aluriel said: lise bitmedi mi abi senin hala? 30'uma yaklaşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 RamsesII said: Aluriel said: ramses sakin ol asdfghj Abi manyak manyak konuşuyolar böyle iş mi olur zınavadan çıkarttılar beni. Gençlere tavsiye dolu tabanca gezmeyin, beyninizi fermuarınızdan çıkartın. Kadınlara sakın dolu tabanca yaklaşmayın hele. Valla fap öncesi sonrası verdiğiniz tepkiler bile çok farklı olur, mantıklı düşünemezsiniz. Bi deneyin göreceksiniz. bu ne abi, asil tam tersi. osbir ustune hatunla bulusmak bile istemiyo ki insan. hani 40 gun oruca girip heryere saldir demiyorum da, 3 gun 5 gun doldur, sonra hatunlara saldir. ihtiyacin olucak ki istiyeceksin. osbirle ihtiyaci azaltirsan istemezsin dogal olarak. tabi hormonlarin hayvan gibi calisiyodur. hergun bosaltsan yine saldiracak kivamda oluyosundur. o baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 üst üste 5 postaya çözüm nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Abi o 5 günlük dolulukla hatuna manyak manyak davranıcaksın çünkü altbenliğin, o azgınlığın su yüzüne çıkacak.Kimliğin geri planda kalıcak ister istemez. Rahatla git bak nası net kara veriyorsun, ne istediğini biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ne istedigim belli. dolulukla daha net belli ediyorum ne istedigimi. karsi taraf cok net anliyor. sonuclar daha basarili. obur turlu olsa da olur olmasa da olur derken uzuyo gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar