Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tantuni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oldu, bi uçakla mersine gider gelirz biz de nolcak cnm.

iskender yemeyin sakın bursaya gidin
pastırmaya kayseri ye...
pişmaniyeye izmite puahah LOL[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Mesaj tarihi:
Bi de silivri tantunisiyle ünlüdür, yazlıa gidince ara sokaklara bakarım sokaın adını hatırlamıorum ama silivride istenilene sorulabilir.
Tantuni Mekanlarından iyi olan 2 tanesini yaziim:
Bostancı Işıklarda, Ve Kozyatağında daha Atatürk,İnönü,Bayar ayrımına gelmeden önce.
Kızıltoprak migrosun ordakinde de yedim, tantuni ya da ayran dan dolayı az kaldı hastanelik oluodum.[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Mesaj tarihi:
said:
TiReSiAs, 13 Ocak 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
Bi de silivri tantunisiyle ünlüdür, yazlıa gidince ara sokaklara bakarım sokaın adını hatırlamıorum ama silivride istenilene sorulabilir.
Tantuni Mekanlarından iyi olan 2 tanesini yaziim:
Bostancı Işıklarda, Ve Kozyatağında daha Atatürk,İnönü,Bayar ayrımına gelmeden önce.
Kızıltoprak migrosun ordakinde de yedim, tantuni ya da ayran dan dolayı az kaldı hastanelik oluodum.

silivri? tantuni? yapmayın allah aşkına
Mesaj tarihi:
yalnzı ciddi oalrak istanbulda adam gibi tantuni yapan bir yer yok. bi tek taksimin arka sokaklarında (hayal, mojo , line 'ın oldugu sokagn arkası) bi yer var ufak bi yer orası fena degildi, yinede mersinde yapılanlarla istanbuldakiler arasında bariz fark var. hatta bazı yerlerde tantuni diye önüne koydukları zımbırtıyı yiyemiyorsun bile, total yağlı et yemiş olmaktan farkı yok.

birde en kıl oldugum mersinden ufak süs biberleri verilir normalde tantuninin yanında, istanbulda ise turşu biber getiriyorlar.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
tantuni mersinde yenir.
yenere destek kampanyası v. 1.0
mersinliyim diye demiyorum ama bizim tantunimiz şehir değiştirince güzel olmuyor.
gelin sıcak sıcak 3-4 tane çift lavaş atın, anlayacaksınız dediğimi.
bu da hayatınızda yiyeceğiniz en güzel ciğerlerin ciğercisinin adresi (cümleye gel :) ):

http://forum.paticik.com/konu.php?id=106324

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 07:25 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aslında doğru...

herşey yerinde güzel...
ayvalıklıyım. iki senedir istanbulda birçok yerde ayvalık tostu yedim. adamlar içine amerikan salatası, pataes bile koydular bazı yerlerde...

sıfır arkadaş, sıfır. olmuyor, yanına yaklaşamıyor...
bi moda da bir dükkan, biraz yaklaştı. o da eh işte.

tantuni denilen şeyde şuan benim (sadece istanbulda yediğimden) için ekmek arası iki gram yağlı mikroskobik kıyılmış et.

eğer yemeği seviyorsan gezeceksin, gideceksin arkadaş. tostu ayvalıkta, iskenderi bursada, ayranı susurlukta, kumruyu çeşmede tadacaksın...
sonra istanbuldaki etin lezzetsizliğine, yemeklerin kalitesizliğine bir kez daha küfredeceksin...
Mesaj tarihi:
kedinin dediği yerde yedim ben de sadece cok güzeldi. tabi anladıgım yerse benim yediğim yer de çiçek pasajından aradan cıkıyosun dümdüz nevizadeye dönen sokagı falan da gecince sag tarafta kalıyo adını hatırlamıyorum :/
  • Yeni Oluştur...