DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 gecen yavas girmem gereken bi yere hayvan gibi girdim, ondan beridir boyle sol on tekerden eski yayli yatakta ziplarken cikan ses gelmeye basladi. hani kullanimda hic bir fark yok gayet olmasi gerektigi gibi yumusak suspansiyonlar falan ama sadece ses geliyor iste. bi sure tamirciye gidecek vaktim olmayacak boyle kullanmak sorun cikarir mi yoksa sadece ses mi yapar diye merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 çıkarmaz plastik kauçuk bir şeyi değiştiryorladı tekerle bağlantısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Yeni transit'in hayırlı olsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Akis körüğünü yarmış olabilirsin sızan yaz gıcırtı yapabilir Sol rot başları gevşemiş olabilir Salıncaklarda sıkıntı olabilir İyi bir ön düzenci sorunu bir bakışta anlar Ama ben retro takılırım gıcırtı bana ninni gibi gelir diyorsan ona bişey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ha rot başıydı o ucuz rot/balansıcılar anlıyor kaldırıp arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ya araba yolda giderken dagilmayacaksa bi sure hic gidemicem tamirciye falan valla. daha yeni dondum araba fistik gibi oldu derken o dusuk bankete hizli girdim bi de bu cikti zaten muzik varken bir sey duyulmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 amortisörü patlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Araba o tarafa doğru çekmiyorsa sorun yok bi müddet daha. Çekiyorsa salıncak gg, vakit kaybetmeden tamire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bilye dağıtır takla atarsın hemen git sıkışan 150 lirayı çıkarttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Selam, Bilye sesi genelde hızla artar, direksiyon açısıyla falan değişen bir ses olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 körüğü yırtmış olabılırsın,yag sızdırır,belli miktar sızdırdıgında aks kesebılır.25 tl civarı ortalama kaucuk körük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Benzer sorunu yakın zamanda yaşadık . Süspansiyon ile alakalı bir sorun olma ihtimali yüksek. Edit: 1 ay kadar öyle kullanmak durumunda kaldık, sıkıntı çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Akis körüğü, üst/alt salıncak. Bunları kontrol ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 sagolun anladigim kadariyla aciliyet olusturacak bir problem olma olasiligi dusuk zira direksiyon cevirirken falan gelmiyor tumsekte cukurda asagi yukari hareket ederken cikardigi yay sesi var sadece. bi ara baktiririm artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar