aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ya salak, kiza teroristmis gibi davranirsan bisey olmaz. onu ezilmis halki icin vredigi ozgurluk mucadelesinde destkeliyomus gibi yapman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 aquila bu işi biliyo, serseri romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ona küçük zılgıtlar çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 axedice said: Rıd0ne watsapta bi kız var dildix bildix kobanî bişeyler yazmış galiba kürt. Buna nasıl yürümeliyim taktik verir misin? bi fotoğrafını attıktan sonra hangi ırktan olursa olsun ıslanmayacak kız yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 hintliler ve pakiler tercih etmeyebilir belki ridOne. Iddiali konusmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 kiz demissin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 kız dediysek aklınızda isveç eğitim bakanı gelmesin, makina mühendisliği 3. sınıf zekiye falan gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 10/10 siker'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 hayvanlaşma lan yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Theridone said: kız dediysek aklınızda isveç eğitim bakanı gelmesin, makina mühendisliği 3. sınıf zekiye falan gelsin Allah belanı vermesin üniversite hayatım gözümün önünden geçti yemek yememiştim lan daha of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Makina fakültesini görmeyen, yaşamayan bilmez panpa o cehennemi. Bak bilmemkaç sene geçmiş ruslu tatiller bile atlatamadı bendeki o travmayı:( Hiç unutamam ilk 2 hafta ülkücü bıyığıyla gelen kızı, baya baya benden çok bıyığı vardı kızın lan, kuytuda bana çökecek bu diye korktuydum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ühühü eşofmanından kıl çıkan vardı http://galeri3.uludagsozluk.com/189/best-of-umut-sar%C4%B1kaya_278795.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 KHaRoN said: "Pardon boluyorum ama, bisey sorucaktim" yazmayi dene şu çok ince görülmüş lan tuttum baya 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 eletrik parasi ödemeyen fotokopici kürt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar