Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS4 Ses Çıkışı Hakkında

Gluskap

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.

PS4 ve bilgisayar aynı monitöre bağlılar. Monitörde hoparlör yok, yalnızca 3.5mm bağlantı noktası var. Ancak o şekilde bağladığımda girişindeki problemden dolayı ses, cızırtılı ve aşırı kalitesiz oluyor. Kulaklık haricinde Playstation'dan ses alamıyorum bu şekilde.

Dönüştürücülere baktım ancak düzgün olanları 70 Lira civarına denk geliyor. İkinci hoparlör, iki tane kablo falan derken fiyat iyice çıkıyor.

En ucuz ve cızırtısız şekilde nasıl ses alabilirim? Optik bağlantıya sahip uygun sistem bulamadım. Kalite çok da önemli değil yeter ki cızırtı olmasın. Düşük ihtimal ama PC ve PS'yi aynı sisteme bağlayabilirsem çok çok iyi olur benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Optik yoksa hdmi çevirmek şart başka ses sistemlerine bağlmak için yada kablosuz bir bağlantı noktası ile ses alınabilir öteki türlü.

Ben PC'nin yanında kullanıyordum PS3'ü onun kompozit kablodan iki tanesini alıp adaptör kullanıp 3,5mm'ye dönüşütürüp PC'nin line in girişne bağlıyordum PC için kullandığım speakerlardan alıyordum sesi hemde ayrıca PC'den ses ayarı yapabiliyordum.

Şimdi mecburen HDMI to DVI ve SES çeviricisi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

HDMI'ı ayırmayı bilmiyordum. Sıkıntı devam etseydi o şekilde de düşünebilirdim gerçi monitörde DVI yok.

reampage said:

kablosuz bir bağlantı noktası

Bluetooth, ucuz bir şey almayı düşündüm ama PS'yi telefonumla kullandığım kablosuz kulaklık ile bağlayamayınca bunu da elemiştim. PS 3 ile çalışan birçok cihaz, güvenlik ya da sürücü nedeniyle 4'te çalışmıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...