Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suns Heat i ezdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shaq ile Wade direndi ama sonuçta Nash ve Amare birliği noktayı koydu 107 / 122 .[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
Duncan kimseye bırakmaz öle yüzük falan kimse heveslenmesin..

Nash ve Amare ile olacak iş değil bu..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Mesaj tarihi:
nedir bu suns olayı anlayamadım valla.şimdi tökezlerler falan derken adamlar geldiler miami yi bile dağıttılar... ilginç yani..
sırları steve nash bence.. 16 asist yaptı adam[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
suns yüzüğü takacak gibi gerçekten..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
said:
somebody, 13 Ocak 2005 04:54 tarihinde demiş ki:
nedir bu suns olayı anlayamadım valla.şimdi tökezlerler falan derken adamlar geldiler miami yi bile dağıttılar... ilginç yani..
sırları steve nash bence.. 16 asist yaptı adam

nash maç başına 11 assistle oynuyo zaten[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
suns iyi gidiyo am aherkesin dediği ortak şey var

nash-stoudamare-marion triosu çok fazla dakika alıyor yedekler den katkı yok

bu 3lüden biri sakatlansa telafisi yok direk düşüse gecer takım,hatta stoudamire minnesota maçında son 5dk filan atıldı suns anında oyundan düştü[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...