LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ehe blaq, karakterinin sayfasını nasıl gösteriyorsun bu arada? hava atıcma, eho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Level 21. Hala trainlerdeki herifleri yenemiom ilginçtir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Grand Tower Shield iyi resistance veriyo ama.. bana adam gibi damage wuramıyolar, misslemeseler bile.. maf+gts bana silah lazım ehu[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Cat bilmem farkettin mi ama lvl alman trainerdaki herifi yenmeni kolaylaştırmaz, çünkü adam her zmn senden bi lvl yukarda ek olarak statları seninkilerden +5 fazla.. :) armor al, silah al, bişi al yada kurtadam ol x3 hit chance le daıtırsın kolayca..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 aloha, karakter sayfası nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Onla alakası yok. İlk başladığın silah zırh ve kalkansız dövüşceksin. O zaman 60'ın altına gücü inince pes edio lanceler.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 cat ne diyosun allasen :) lvl 54 olmuşum.. bütün statları neredeyse kasmışım ve sen benim stat işini anlamadığımı sölüyosun öle mi? :) yardım etmek de kabahat.. zati sc den de anlamazdın ehu..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Stat işini anlamakla alakası yok. wind armor giyiyorum, fire sword alıorum lanceler 20+15+24 combo yapıo. hiçbişi giymiorum 2+6+7 gibi combolar yapıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya cats, ne bileyim bi level 30-40'a kadar, o herife potionla git, en azından 1 potion filan veya 2 potion ile halledersin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yaw oyun guzel ama hep de sanal a karsı savasmak bayıyor ya sole karsılıklı savas flan olsa veya varmı sahsen ben hic karsılasmadım ole birseyle de :) ama ii yapılmıs can sıkmadan oynanabilen bir flashgame. yapan yapyor abicim.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 abi biz bu üyelik işini nası halletcez ya bi onu konuşalım bu arada vorpal blade iğrenç bişey hiçbi işe yaramıyo hatta pahalı şeyler çok çirkin grand tower armor da bütün abilitylerimi düşürüyo azıcık bonus veriyo saddce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 vorpal aldım ben de boşu boşuna ama herşeye flame hatchet(1k mıydı neydi) kullanıyorum nerdeyse..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ne kadar doğru bilmiyorrum ama bi süre bi silahı kullanınca o silahla daha çok damage koymaya başlıyosun galiba bu arada ortadan aldığın tusk spear, legendary sword, zard sword, bludrunt blade gibi silahlar bütün alabileceğin silahlardan daha sağlam koyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 flame hatchet benim için hiçbişeye değişilmez.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben bu practice'i dizayn eden lavuu bi bulursam fena yapacam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 practice nedira acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Super oyun valla kaptirdim kendimi ayiptir solemesi lvl 20 bilem oldum :)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bende bi sorun var train yerine gidiyorum yeniyorum bi save var ya 1saat suruo ya bend esorun var bi turlu stat alamadim nedendir ??[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bi questte cyclops cikio nasi kescez onu?[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 walk around quest mi cyclops çıkan ama o eski walk around quest ti yoksa dediğin random adventure mı şindilik çatır çatır level almanın tadını çıkar dikkat ettiysen her level için dhaa falz exp istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya bu heal scraches kaç man istiyo eski postlara göre heal wounds 100 heal 300 mana heal scraches da 40-70 heal ??? mana ben bi de pixie kullanıyorum baya güzel heal ediyo yüksek karizma olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 100 mana istio.. aldım ama kullanışlı deil..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 saolunda bende buyuk bi sorun var stat aliyorum herifi yeniyyorum saving dio ve boom 20dk save takilio sanirim sora baştan giriom bakiom eklenmemiş neden bole ??[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 internetinde bi sorun olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim [Bu mesaj Saeros tarafından 15 Mayıs 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hayda, ehoeh. werewolf artık random olarak, turn başına bir, iki veya üç kere vuruyor eheo. artık anlamı kalmadı werewolfluğun, martial artist ile takılacağız, elimiz mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar