Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash ile yapılmış bir RPG oyunu ne kadar iyi olabilir?? diyenlere..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grand Tower Shield iyi resistance veriyo ama.. bana adam gibi damage wuramıyolar, misslemeseler bile.. maf+gts

bana silah lazım ehu[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
Cat bilmem farkettin mi ama lvl alman trainerdaki herifi yenmeni kolaylaştırmaz, çünkü adam her zmn senden bi lvl yukarda ek olarak statları seninkilerden +5 fazla.. :) armor al, silah al, bişi al yada kurtadam ol x3 hit chance le daıtırsın kolayca..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
cat ne diyosun allasen :) lvl 54 olmuşum.. bütün statları neredeyse kasmışım ve sen benim stat işini anlamadığımı sölüyosun öle mi? :) yardım etmek de kabahat.. zati sc den de anlamazdın ehu..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
Stat işini anlamakla alakası yok.
wind armor giyiyorum, fire sword alıorum lanceler 20+15+24 combo yapıo.

hiçbişi giymiorum 2+6+7 gibi combolar yapıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
yaw oyun guzel ama hep de sanal a karsı savasmak bayıyor ya sole karsılıklı savas flan olsa veya varmı sahsen ben hic karsılasmadım ole birseyle de :)
ama ii yapılmıs can sıkmadan oynanabilen bir flashgame.
yapan yapyor abicim.[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
abi biz bu üyelik işini nası halletcez ya bi onu konuşalım
bu arada vorpal blade iğrenç bişey hiçbi işe yaramıyo hatta pahalı şeyler çok çirkin grand tower armor da bütün abilitylerimi düşürüyo azıcık bonus veriyo saddce
Mesaj tarihi:
vorpal aldım ben de boşu boşuna ama herşeye flame hatchet(1k mıydı neydi) kullanıyorum nerdeyse..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
ne kadar doğru bilmiyorrum ama bi süre bi silahı kullanınca o silahla daha çok damage koymaya başlıyosun galiba
bu arada ortadan aldığın tusk spear, legendary sword, zard sword, bludrunt blade gibi silahlar bütün alabileceğin silahlardan daha sağlam koyuyo
Mesaj tarihi:
walk around quest mi cyclops çıkan ama o eski walk around quest ti yoksa dediğin random adventure mı
şindilik çatır çatır level almanın tadını çıkar dikkat ettiysen her level için dhaa falz exp istiyo
Mesaj tarihi:
saolunda bende buyuk bi sorun var stat aliyorum herifi yeniyyorum saving dio ve boom 20dk save takilio sanirim sora baştan giriom bakiom eklenmemiş neden bole ??[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Mesaj tarihi:
internetinde bi sorun olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

[Bu mesaj Saeros tarafından 15 Mayıs 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayda, ehoeh.
werewolf artık random olarak, turn başına bir, iki veya üç kere vuruyor eheo. artık anlamı kalmadı werewolfluğun, martial artist ile takılacağız, elimiz mahkum.
  • Yeni Oluştur...