bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hadi üye olun da biz de oynayalım .. dolsun şu bar :)[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yok yee :b[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 dimi ya :) ben zaten 3 gğnden sonra falan üye olmayı düşünmüştüm bu olay çıkınca ciddi ciddi olmayı denedim ama hrr paypal internet credi kartı fln kabul etseler keşke neyse ya az kalmış bu gece falan dolar heralde [Bu mesaj blademaster tarafından 08 Mayıs 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 tırımda tırınım tırım tırımm..... [Bu mesaj Sethlor tarafından 08 Mayıs 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 üstteki 4-5 mesajı okusaydın keşke.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 geri geldi ve artık dier şehirleri de dolaşabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 nasıl dolaşabiliyorsun? edit: tamam gördüm [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 08 Mayıs 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yahu bu dolaşma olayı ne zamana kadar ki? süper bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yaa offf o dolaşma elbet beleşlere kısıtlanıcaktır yine + Guardianlara her hafta 10-15 quest geliyo.. Bize 1 tane... Yaw Guardian olmamız lazım.. Hatta bişi örendim clan kuruluyomuş... Türk clanını kurarız lol.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Off bi şekilde guardian olmak lazım bre çok kralmış be.. 2 şehir gördüm bayıldım bide tamamen Guardian olsak heryere gidebilsek Pofff... Edik : Bu şehir olayı sadece bi kıyak..Bize oynu kapayıp biraz üye topladılar ya şimdi kıyak geçiyo genöler bize ama nereye kadar? Üye olmak şart..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 09 Mayıs 2004 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yuh heal wound spellini aldim 300 mana istiyomuş oeh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Kaç heal ediyo ama? Bende Heal Scratches büyüsü war 100 mana istio..40 ile 70 arası heal ediyo...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 oehh, martial hedehödö armorını aldım, 11k'lık olan. shieldle beraber, melee defans 50 oldu. melee damage almamaktayım şu vakitler, eho. ancak 20'lik bir magic defans var, ki dillere destan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 BombaciMulayim 2 vuruş özelliği yakıyo ama dimi? Bendede o war.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ancak süper oldu armorla. zira sürekli werewolf geziniyorum. sizin de tahmin edebileceğiniz gibi tek nedeni, turn başına 3 kere vurması. bu armor 2 kere vurmayı sağlıyor, ayrıca werewolftan çok yüksek bir defans veriyor. daha sağlam olduk sanırım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 peki hangi silahı kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 259dan 432 oldu HP o spelli kullanınca ama max hp 432 benim :) belki daha fazla healler [Bu mesaj Popeye tarafından 09 Mayıs 2004 04:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 8 silah warda çoğu gereksiz ama 1-2 tanesine aşığım.. Onları yaziyim.. Flame Hatchet we Wawe striker.. Dierlerini çok sewmiyorum ama her elementden silah bulundurmak lazım oluyo =) Kalkan olarakta Grand tower war..Sen?[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Benim dediğim büyü biraz önce 100 heal yaptı... Oda kassa ypıyodur baya o zaman =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ehe, ben tek silah kullanıyorum. duelling dragon staff, bi tane de lighta koyan bir şey var ama, çok işim düşmüyor ona. eğer uzun oynayacaksam oyunu da, şu 4 katlı dungeon questini yapıp, ondaki kılıçla oynuyorum. zira o kılıç gibi bir kılıç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ben beyenmedim onu.. Her element taşı lazım oluyo... Level kaç? Ben 52[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 55 bi de statları nasıl verdin sen benim şu an str 60 dex 50 int 40 end 50 cha 25 luck 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Oh iyi hatırlattın statları unutmuştum =D Sadece Str 30 Endurance 40 onları kasmıştım başlarda unutmuşun ahah =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 stat kasmak çok zor. zira acaip pahalılaşıyor. str'yi55'den 60 yapmak için sanırım 3500 civarı bir şey verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ya bombaci bana Yulgars inn deki petler kısmındaki en aşadaki kaplunbağanın açıklamasını bi çevirsene ben anlamadım onu?[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar