narin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Abi ben oyuna giremiorum acc name pass yazıorum karakterde yarattım olmuo bi türlü.. allah allah[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 şu anda free oynama yok :( ama çok iyi bir yöntem para kazanmak için bence iyi bulmuş (bu free oyunu dondurmayı değil guardianlık işini bi sürü armor item hatta orda küçük ejder vardı pet olarak kullanılan!!) eheh kendi kredi kartım olsaydı üye olabilirdim :P[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Sir Lanceler filan pek basit yaf. BigZapAttack büyüsü bitiriyor olayı.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bigzapattack mı... ehe.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bigzapattack ile öldürüyorum demedim zaten, sadece durumu lehime çeviriyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya adam zaten 50ye düşünce ölüo. yaw onu bırakında, defeat olduğu zaman yada flee ettiğin zaman ne kaybediyorsun ? ben hala anlayabilmiş değilim ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yav bi turnde 90 filan vuruyorum elemana. para yok sıkıntım o benim... öldürmek sorun diil yoksa.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 neterrorist heralde sitenin bi yerinde -iyi saklamışlar ki hiç bulamadım- oyuncuların kazandıkları ve kaybettikleri dövüşleri gösteren bir bölüm var. flee ettiğinde ya da öldüğünde bu kaybedişler artıyor ve muhtemelen gral oyuncular da bunlara bakıp "rofl loser" diyolar.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 giremiyorum oyun biseyler soluyor :)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 tüü, belli bi süre sadece paralılar girebilicekmiş sanırım. paralı account alan kişilerin sayısı %100 olana kadar. doğru anladıysam yani.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 : ((((((((((((([signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 healal olsun adama süper sistem yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya ben üye olcam ama paypal hedesinde seçilen ülkelerde türkiye yok nası olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bende paralıya döndü.! oyun... paralıymış :!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kıl adamlar.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 çok hızlı doluyo ama heralde yarına kadar açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 zaten beğenmemiştim o kadar çok. [bkz: kedinin uzanamadığı ciğere magnezyum oksit demesi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Çok hızlı doluyo yakında biter.. 1-2 güne en geç.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben yine de üye olmak istiyorum çünkü battleonda kalınca hep aynı şeyler çıkıyo guardian olunca savaşa fln giriosun ne bilim tam adam gibi oluyo ama paypal acc alamıyorum türkiye olmadığı için başka bi ytolu varmıdır bu accnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 12$ bu oyuna vericek olman ilgin cgeldi :) mmpo oynamak daha iyi dielmi gercek action onlarda ama tercih tabi ben sadece cok sıkıldıgımda ölesine bakiorum.. acc acmak cok uzak..(yıldızlar kadar..)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 yahu ben yeni gördüm, 12 dolar sadece bir kez için veriliyormuş. ehe, aylık sanmıştım başta ve içimden bir "yuh" geçirmiştim. birileri türkiye için hedesini filan keşfettiyse buraya aktarıversin, ben de olmak istiyrem guardian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 guardian çok süper yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 blademaster nerden biliyosun?? Olabildinmi guardian? olabildiysen söle nasıl oldun bizde olalım bekliyoruz burda.. =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 "bunler arov mudır?" ehm, guardian'ların dragonları var atları katırları filan var, efenime söyleyim kılıç, zırh, minimum karizmaları var. e pek tabi teks eferlik 12$ neden olmasın, soruyorum size niden? açın türkiyenin önünü sel bassın kebanı.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Evet saerosun dediği gibi. Ayrıca guardian lar başka şehirlere de gidebiiyolar, sora potion sayıları minimum 2 ve guardian tower a gidip doldurabiliyolar. Bi de arc knight oynayabiliyolar ve class seçebiliyolar. Yeterli midir? Ha son olarak da no drop olan ve hiçbi işe yaramayan broad sword ve steel plate yerine guardian sword ve guardian armor alıyolar. Şu anda biz oynayamazdekn guardianların oynayabildiği de başka bi gerçek. Her ay böle olursa yani olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar