Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Az önce aklıma bu fikir geldi.Soğutma kitlerine ram başı 20$ gibi bi ücret vermek istemiyorum. Altta gördüğünüz zımba tellerini her bir çipset üzerine monte etsem yeterli soğutmayı sağlayabilirmiyim?Bide yapıştırıcı maddeyi nereden bulabilirim, ismi nedir? Gülmeyin :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?Antalya olucak. pls gençler :)http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Teorik olarak mantıklı; yalnız ısı iletimi konusunda daha iyi maddeler bulabilirsin kanımca. O madddeyi bulmak asıl önemlisi, yapıştırmak dert değil. Yapıştırmak için ise yapışkan ısı iletken macunlar var (Arctic silver adhesive gibi) Kolay gelsin.[signature][hline]Ben - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules ---- Sam, 30 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: şarki'cim öyle bir spoiler yaptın ki wrc arkasına monte edebiliriz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Düşündüm de, üzerine çalışarak daha iyisini (uygununu) üretebiliriz aslında. :)[signature][hline]Ben - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules ---- Sam, 30 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: şarki'cim öyle bir spoiler yaptın ki wrc arkasına monte edebiliriz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ram in neresi ısınıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 14 milyon yapıştırıcıya vereceğine sen 2 tane ram soğutucusu al 23 ver garantili olsun 9 milyon için pintilik yapma =) [Bu mesaj Maligor tarafından 12 Ocak 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 çipsetleri. siyah siyah yerler varya onlar :)[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 [signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?Antalya olucak. pls gençler :)http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 İşte türk aklı :P ahahah herşeyi yaparız biz yaa[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 paraya kıy ramlere kıyma :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sakız yapıştr üstüne[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 geçende ekran kartının fanını sökerken altında sakız gibi bir yapıştırıcı vardı.ucuza getircem herşeyi dersen zımba ve sakız muhteşem ikili =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 peki falım mı yoksa relax, first gibi ecnebi isimli tatlandırıcılı sakızlar mı? ya ne dalga geçiyosunuz onu anlayamadım.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 zımba fazla ince değil mi üzerinde olmuş yada olmamış farketmez bence ısıyı geniş bir yüzeye yayamadıktan sonra yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 incelediğimde bende farkettim zımba telinin bi boka yaramiyacağını. bi sitede 8 tane bakır heatsinki 14 milyona buldum 2 takım alıcam heralde.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 onlar ram slotunu daraltmaz mı?rami saranlarda var 1 dolar daha fazla ama onlar daha iyi soğutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben dual mode kullanıyorum aslında bi dual mode ram soğutucu bulsam süper olucak. araştıriyim bakim azcık.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu overclock'un sonu yok onu anladım bugün :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Fistan o zimba tellerini takarsan sogutmak yerine isiyi ramler uzerinde hapsedersin bence.. :-D[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ram soğutmanın ne gibi bi faydasını görebiliriz ? o kadar ısnıyor mu mesela 2x512 400mhz twinmos aldım diyelim..[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 frekans voltaj artırırsan ısınıyor.overclock yaparsan yani.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 iyi bir kasa soğutmasıyla ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum. özellikle de ev kullanıcılarının..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 alıcaksın benim gibi ocz ram uzerinden ozel ocz heatsink cıkcak ds gf :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hayret chemical bu işten anlamıo galiba sırf onun yaratıcı açıklamaları için okudum 2 sayfa aslında :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Isındığında o zımbaları bir tutan yapışkan dağılır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar