-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 neyden dönem ödevi aldınız neyden almayı düşünüyorsunuz ben trigonometriden alcam..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! San Antonio Spurs Fan [Bu mesaj -Kobe- tarafından 12 Ocak 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yardım edebilecek misin :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sen dönem ödevinde yardım istemişin abi..ben hangi dersten dönem ödevi alıosunuz diye mrk ettim ondan açtım..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tamam ben de konumu yazmak amacıyla açtığım topiğe link attım zaten.. ve ayrıca da sordum yardım edebilecek misin diye..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bnm kimya ama konuyu vermedi hoca henüz.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar