alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Vivendi Universal Games, Universal Pictures’ın The Hulk filmini gösterime sokacağı 20 Haziran’da yaklaşırken oyununda satış noktalarına yollanmasına başlandığını açıklamış. The Hulk, PC, PlayStation2, Xbox ve GameCube için çıkıyor ve muhtemelen haziran başında satışa sunulacakmıs. Sizce Bu oyun nekadar Tutulacaktır?[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Oyun guzele benzıyor bır kac ss gordum.En azından ben kesın alıcam.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hmmm bakmak lazim bu ararda simof silent hill 3 orjinalmi :)[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Evet orjınal,bende cıp yok ps2 de.Ama DMS3 taktıracam.Izmırde oldugum ıcın bır turlu taktıramıyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ewet cıkmıs gordum ben ama almadım ... tnt2 sux ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 MCM de xboxda veya ps2de oynuyorlardı kısa bir süre gösterdiler oyunu ben abartılı şekilde beyenmedim umarım göründüğünden daha zevklidir ve kesinlikle bir Hulk funyimmm.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 genellikle marvel karakterleri hakkında yapılmış oyunların sonu fiyasko olsada bu fen gözükmüyor giga demosunu gördüm birz parlıyor ama hareketleri adamı tutp fırlarması falan sonderece güzel olmuş hulk ezer yani :) ama görücez. [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 June 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 benim bilgisayarcıda wardı oyun... betasımı acaba?[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Oyun cıktı 2 gun once 4 cd,bende pek begenmedım.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 3 cd ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Arkadas aldı 4 cd,ama bılmıyorum tam olarak[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar