Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 imza attıktan sonra şerh düşmenin hukuksal bir anlamı var mı yönetim kurulu kararı için sordum x işlemi yapılacaktık imza'nın altına şerh: bu karar'a katılmıyorum yazmak yeterli midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Anlamadığım nokta, imza kararın geçmesi için atılıyor fakat altında karara katılmıyorum mu yazıyor? Yönetim Kurulu kararlarında şartlı onay varsa şerh düşülebilir diye biliyorum. Örneğin kararın 3. ve 5. maddesine katılmıyordur, bu konuda şerh düşerek imza atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 abi katılmadığın bişeyi niye imzalıyosun? diğer imzalayan elemanlara sözlü oalrak çekincei dile getirsen daha iyi değilmi? yada imzalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ileride o maddelerle ilgili bir sıkıntı olduğunda mesuliyet yükelnmyiordu o kişilere galiba hani usulen imzalanmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 cacodemon said: Anlamadığım nokta, imza kararın geçmesi için atılıyor fakat altında karara katılmıyorum mu yazıyor? Yönetim Kurulu kararlarında şartlı onay varsa şerh düşülebilir diye biliyorum. Örneğin kararın 3. ve 5. maddesine katılmıyordur, bu konuda şerh düşerek imza atabilir. anladım, 7 tane başka karar da var zaten navyamphs said: abi katılmadığın bişeyi niye imzalıyosun? diğer imzalayan elemanlara sözlü oalrak çekincei dile getirsen daha iyi değilmi? yada imzalama usulu nedir o açıdan 4e karşı 1 red çünkü cacodemon çözdü sanırım olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 karar da oy çokluğu ile yazmıyor mu zaten? bir de neden şerh koydugunu belirtir bir yazı yazması gerekiyor sanırım ya şundan şundan dolayı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 şerh not demek zaten imzanın altına yazıyosun bende bi kaç belgeye yazmıstım ama onlar bi yapının birtiminde teslim alınırken teknik rapora yazılmıştı şu şu şu nalar sorun war ama teslim alınmasını etkileyecek düzeyde değil diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 o kadar dramrik bir olay değil de mahkemeden neden bu işi yaptın diye sorunca o karara ben katılmadım bana niye soruyorsunuz hakim bey demeyi ne sağlıyor? anladığım kadarıyla tek bir karar varsa kaçış yok niye imzalıyorsun derler 6 tane karar varsa 4. maddeye katılmadım, kağıt israfı olmasın diye şerh düştüm denilebilir ama ama en temizi 5 maddelik yeni metin getirin demek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 esasa şerh düşemezsin. zaten şerh düşmek kararı niye onaylamadığının gerekçesini yazmak demektir. ben bu kararın altına imza atıyorum; ama şerh düştüm diye birşey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bu arada şunu da söyleyeyim, genel kurullarda kararlar teker teker okunur ve oya sunulur. hangi maddede kimin onayı, kimin şerhi var zaten görülür. herkesin onayı olan sıfırdan yazılmış bir genel kurul kararı yazılması zaten teoride ve pratikte imkansız gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar