Grudge Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2nd cataclysm'i diyom ben. mekan kayboldu ortadan resmen. summer of flame olayı yani. bi halt anlamadım ben. Buralarda Tiamat krynn'ı çaldı diyolar...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 one yaw?Bahsettigin takhısısın kryynı calması mı?Sanırım değil .[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ha takhisis ha tiamat işte. aynı şeyin kahverengisi... ondan bahsediyorum. nedir?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Walla şöle raistlin ilk sınava girerken conclave fistan'nın yeniden diriliş planından haberdar ama hem önlerindeki tehlike 3.Dragon Savaşı hemde fistan'ı istedikleri gibi yönlendirebilmek için bu yetenekli genci seçiyorlar bu yüzden kendisini umutsuz bir sınava sokuyorlar ki kendisi fistan ile işbirliği dahilinde kurtulabilsin.Ama hem fistan'nın hemde conclave'in göremedikleir şey Raistlin'in fistan'dan bile fazla bir hırsının bir açlığının olması.Olayların aslında başlangıç noktası bu geri kalanı artık kitaplardan çıkardığınız yorumlara bakar tam manası ile birtek sonuca ulaşılamaz.Ancak yanlışları eleyebiliriz bunlar neler? 1-Raistlin sınavdan bir süre sonra yani kafasında istekleri ve olanlar ile ilgili düşünceleri planları oturduktan sonra hiçbir tanrıya yada bir varlığa sadakat duymadı 2-Raistlik kimsenin Champion'ı olmadı olmaz.Nedeni 1.madde de mevcut 3-Bulduğu anahtar kitabı bitirtmemek yada fistan'nın varlığı değil.Bu varlıktan zaten uzun zamandır haberdar dı Raistlin.Bence anahtar hem fistan'nın hem raistlin olarak kendisinin farklı kaderleri olduğu ama bir çok noktada kesişip ortak tek bir kadere ve sonuca fistan'nın kader yolunuda izleyip ulaşabileceği.Kısaca hiçbir tanrının belirlediğini değil kendi kaderini çizeceği. 4-Raistlin Fistan'nın yaşam enerjisini çalıyor.Ne tek bir varlık oluyor nede öldürüyor.Kısaca kendini güçlendiriyor sadece 5-Neraka'da Takhisis için çalışmadı hatta orda Takhisis'in krynn'e dönüşünün engellenecek olmasından bizzat emin olmak için geldi ve yardımda bulundu.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 -suark. tanrılar geleceği göremez orda. ondan fizban sadece gruba yardım ediyo,raistlinin iyi ya da kötü etkisi olacağını bilemez,ama raistlinsiz bütün grubun defalarca öleceğini bilio ondan onu hayatta tutmaya bakıyo tabiki.yoksa raistlini sevmez pek paladine.raistlini kimse sevmez.caramon sever.ben severim falan. -karamurat 5-için: takhisis için çalışıyor raistlin.ama spy gibi,yani bünyelerine dahil oluyor sadece,takhisisi abyss e yollamak için. çalışmıo demek tam karşılamıo çünkü odası bile var temple da.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 @grudge Takhisis yaz alevinde krynn i çalıyor.Komple olarak,diğer tanrılar kaosla savaşmaktan cok yoruldukları için bunu goremiyorlar.Takhisisin planları biraz ters gidiyor.Bunlar kitaplarda anlatılıyor zaten. Tabi gene işin içine tasslehoff giriyor,ki dl nın en buyuk kahramanıdır kendisi,gene ortalıgı karıstırıyor.Ardından raist sahneye çıkıyor ve seri mukemmel bir sonla bitiyor. Ayrıntılı anlatmamı istermisin? -------------- Raist paladine ın şampiyonu ki bunu elli kere soyluyorlar kitapta.O paladine ı desteklemıyor,tamam ama sonucta onun ıstedıklerını yapıyor.Yanı bır nevı angel-Wolfram&hart ilişkisi. Ki zaten kulede ona magiusun asasının verilme sebebi paladine ın istemesi. Fistan olayı ise şöyle. Fistan takhisisi ve raistline gore zaman cok farklı işliyor.Yani Fistan ilerde ki bedeninin raist olacağını biliyor;zaten herşey ona gore ayarlanmış cunku bu adamda zamanda yolculuk edebiliyor. Tanrı olmayı denemesinin başarısız olacagaını bildiği için raisti ikinci bir şans olarak goruyor. Raist onun zamanına geri donunce direk tanıyor zaten,[kendini tanıttığında] raist onu emince olmuş zamanın ustune başka bir zaman yazılıyor yanı olmus olan zaten olmus ama sadece geçmiş için bir alternatif oluşuyor. Ki raistin onu emmesi çok buyuk bir şey değil,Raistin aklına fikrine giriyor :):).. Dikkat ettiysenız raist cehennemden geri donunce geçen yılları pek hatırlamıyor.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 @sly Tanrılar geleceği goremiyor ama onlara zaman biraz farklı işliyor. Hatırla bak tass takhısısle konusurken takhısıs 'onun başarısız olacagıı zaten bılıyorum' diyor.'bizim zaman kavramımız biraz farklıdır' gibisinden bişiler soyluyordu.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yani o asanın verilmesini paladine ın istediğini nerde okudun harbiden merak ediyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yav kitaplar şimdi evde bende yurtayım gosteremıcem.:). Ruhdovenındeydı;par-salian soyluyordu direk paladine temiyordu ama zaten antimodes le konusmalarından belli oluyordu. Ki o asa boru degil,oyle durduk yere verilmez. 1 raistline verildi takhisisi alt etsin diye. 2 paline verildi(magiusun kitabı) kaosu alt etsin diye. neyse vizeme yetişmem lazım akşam devam ederiz.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum [Bu mesaj Suark tarafından 10 Ocak 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben de okudum onları da antimodes le par salian ın konuşmasına göre onların kararıydı wermek diye biliorum ben. neyse finale gidiorum ben de.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 suark war of soulsda anlatılıyosa detay verme. kitaplıkta duruyolar. daha ilk kitabını okuma fırsatı bulabildim sadece. bi ara okicam...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 alan yetkilisine kulak werin len![signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 vermem hehe :). Ya eger oyleyse raistlin cucenın bırınden olumcul bı darbe aldıgında neden paladine onu dırıltıyor?hııııı??? parsalianın bile o asayı herhangi birine verme kararını alabılcek yetkıye sahıp oldugunu zannetmıyorum. antımodes Raistlini ilk buldugunda solinari omzuna fln dokunuyor. eh yanı;hatta baya bi yerde gecıyor o paladine ın sampiyonu die.İzmire gidince sayfasını bilem veririm:). @grudge evet o kitaplar.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 raistlin cucenın bırınden olumcul bı darbe aldıgında neden paladine onu dırıltıyor?hııııı??? nerde oluo bu?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hmm ikizlerin bilmemnesinde. Hatırla caramon general olmus,bunlar bir ordu toplayıp guya cucelerın altınlarını calmak ıcın gıdıyorlar.ya ısımlerı unuttum ya hatırla işte hanı raist cehenneme gircek bitane dag var,o dağın sahıpleride cuceler. Bu elemanlar Ordunun başında bir buyucunun oldugunu biliyorlar,ve en cesurları 2-3 cuce tunel kazıp raistin çadırına çıkıyorlar.Raist tam karşılık vericek tasslehoff o sırada elinde zaman yolculugu aletiyle ve bır gnomla birlikte raistin onunde beliriyor. raistin aklından geçen ilk dusunce şu 'bir kender zaman makinasını kullandı zaman değişti'e o da savastan once olemeyecegını sanıyordu ama kenderın gelmesıyle tum zamanın bozulabılecegenı dusundu ve tum konsantresı dagıldı mıdesıne baltayı yedı.Sonra işte ruyasındamı ne paladinela konustu fln filan..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 *SPOİLER*!!! Şimdi beni asıl etkileyen işte tanrılar meclisi toplanmış her biri evrende Kryn i arıyorlar kimsede sonuç yok bir Paladine Altınayın ona ve Miskahal a yaptıgı duayı duyuyor herkes çaresiz öle mal mal kalıyorlar.Neyse uzatmayalım okuyanlar biliyor işte orda büyü tanrıları dahil hepsi bir şey yapamazken Raistlin Tasın dudaklarından cıkan buyu sozlerını duyuyor ve onu eski geçmişe çekerek ona ulasıyor.Şimdi en son Yaz Alevinde Paladineyle ayrılırken her hangi bir büyü gücü yoktu üstüne tek başına Kryn gidip Tahkisden o sırada tek hakim olan tanrıçadan kendisini saklayarak olaya el atarak her şeyi sekillendiriyor tanrılarında fark edilmeden gelmesini saglıyor bütün bunlardan sonra biz onun hakkında ne düşünmeliyiz?Sonucta cehennemden cıktıgında buyusu elınden alınmıstı ama o çatır cutur buyu kullandı ne oldu ne bitti ben oraya takılmış durumdayım gerçi bide diger mızrak kahramanlarıyla çekip gitmeside var en sonunda tabi oda hala kafamda soru işareti?[signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 adam gizem dolu işte :). Ruhunu buyuye satmış biri için tasın sozlerini duyması dogal;ya da cok buyuk bır rastlantı olabilir.Yanı tanrılar o tarafa bakmıyorken o o dogru tarafa bakıyorsa duymus olabilir. Krynne donunce[ruhlar savası kıtaplarında] tum tanrılar onu gızlıyor olabilir.Bence Raist tanrıya yakınımsı birşey oldu.Tamam tanrılar bu heriften nefret ediyor[cunku elınde guc olmus olsa onları gebertecegını bılıyorlar] ama ona saygı duyuyorlar.Cehennemden cıktıktansonra gileanla reorxla konusmalarına bakın,samimi bir dost gibi konusuyor gucunun dorugundayken bıle takhısıs le boyle konusmamıstı.On ıcerde bişiler oldu,yanı garıp bişiler kazandı orda ama m .weis yazmıyor :) Arkadaşlarının yanına donme olayı soyle acıklanabılır,o arkadaslarını arkadasları onu affetmıstır.Sonucta zararından fazla yararı dokundu adamın kryyn'e,ki adam tanrılar tarafaından kullanıldı bide o var.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum [Bu mesaj Suark tarafından 11 Ocak 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya kısacası raistlin güçlenerek tanrı olabilecek seviyeye geliyor sonra dünya için(ilk kez kendi için bir şey yapmaz) gücünü ve kendini feda ediyor daha sonra paline gelerek yardım ediyor istemeyerek de olsa sonra tanrılarla dünyadan gittiğini zannediyor fakat bu konuda kandırılıyor takhisis oyun oynuyor bu arada nasıl eski gücünü kullandık diyorsak zamanlar değiştiği için bu değişiklikte raistlinin üstüne konan yasak kalkıyor böylece eski güçlerine kavuşuyor(bu sadece bir tahmin tabi ki) yada başka bir fikir olarak tasslehoff geçmişe gitti bu arada yaptığı bir şey zamanın akışını değiştirerek raistlinin başına gelenlkeri değiştirmiş olabilir bu son yazdıklarım sadece fikirler aydınlantıysam sevinirim :):):)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Beni anca ayrılıp gittikten sonra;ki Raistlin bu öle iki tanrı gitmiş(biri ölü digeri ölümlü) ortalık perişan Kryn'i bırakıp gitmez belki bir iki tur atar kainatta (Dalamar'ın ona bir kere sordugu gibi diger dünyaları ve boyutları araştırır)daha bilge ve güçlü olarak geri döner sonuçta bedeni ölmedi hala Kryn'de,işte tüm bunları ve daha fazlasını anlatan Marget&Trayce imzalı bir kitap çıkarsa belki bir an için rahatlar sonra tekrar yeni kitap için bagırırım :)[signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ebet :)..Hastayım raiste ya..Ona abysste bişiler oldu orası kesin.Buyusu gitti ama bir şekilde tanrıların saygısını kazandı adam reorxla kahve muhabeetı yapıyor yahu.Bide gileanla kanka muhabbeti[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum horacegoesskiing, 11 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki: dünyada insanların ölmesi için değil de ölmemesi için para harcansaydı ne güzel olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Suark, 12 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki: ebet :)..Hastayım raiste ya..Ona abysste bişiler oldu orası kesin.Buyusu gitti ama bir şekilde tanrıların saygısını kazandı adam reorxla kahve muhabeetı yapıyor yahu.Bide gileanla kanka muhabbeti ya deli bi şey abi ya raist ister tanrı olsun ister ölümlü herkesle istediği gibi konuşuyor ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yok ama tam gucunun zirvesindeyken abysste takhısısle oyle konusmuyor.Ama sonra ne oluyorsa direk kanka muhabbeti :).. Karizma dedigin boyle olur zaten hehe[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum horacegoesskiing, 11 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki: dünyada insanların ölmesi için değil de ölmemesi için para harcansaydı ne güzel olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar