Breathe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sphere de yeni açılan bir karakter örneğin nick inin başına Lord yazamıyor veya bu tarz kelimeler başlangıçta alınmıyor.Bende kendi serverim da her hangi bir nick in alınmasını önleyebilirmiyim. Yardimci Olursanız Sevinirim. Herkeze kolay gelsin.[signature][hline]Ana Rahminden İndim Pazara Aldim Bir Kefen Girdim Mezara... My Msn Adress: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arsenlupen14 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Hadi ben bilemedim diyelim. Arkadaşlar hiç mi cevap verecek yok![signature][hline]Chester Bennington Hayat Ultima Online :) Msn = [email protected] Email = [email protected] Ölüm Nereden Nasıl Gelirse Gelsin! Arkadaşlar Herşeyim 14'le Bitiyor Diye 14 Yaşımdayım Sanmayın Bu Gizli Bir Şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 spheretables.scp de playerların login bolumune on=@login if ('' == 'Tisipiaypi Bab The Kank') //usteki yasak nick src.name Bu nick'i alamazsiniz!! endif bunu eklersin[signature][hline]if ( == 0) message Aşka ihtiyacın var! else Message Agu mrrr grrrr hrrrr endif Aşkımsın Cigdemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zoran Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Peki player nicki aldıgında, adam bu scp yi yazarsa player oyuna girmiş olucak Tcpip ? Oyunda isimsiz mi kalıcak?? Nasıl yani ben anlamadım şahsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Tcpip, 11 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki: spheretables.scp de playerların login bolumune on=@login if ('' == 'Tisipiaypi Bab The Kank') //usteki yasak nick src.name Bu nick'i alamazsiniz!! endif bunu eklersin bu yazdigini su sekilde yapalim daha guzel olur :) on=@login if (strmatch('','Lord Giyabettin>')) src.sysmessage Bu tip nickler kullanamazsiniz. src.sysmessage yetkiliye isim degisikligi icin page atin src.name isimbulvepageat return 1 endif yaparsak daha iyi olur :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bende bir şey sormak istiyorum bütün herkesin soyadlarını silmek istiyorum oyuna girince soyad kısmı silsin atsın bunu nasıl yapabilirizki? Yani nickte boşluktan sonrasını silecek.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 varsa substring fonsiyonunu bulacaksın. hatta daha güzeli split ile 32 ascii kodlu karatere (boşluk, " ") göre ayıracaksın, dönen dizenin ilk elemanını isimle değiştireceksin RunUO'da şöyle yapılır: [code=php]string[] name = pm.Name.Split( " " ); pm.Name = name[0];[/code][signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 sphere'da yapilirmi bende bilmiyorum vallahi :D[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bunu sphere'de yapmam lazım mum dediğin doğru ama sphere'de nasıl olcak bu iş?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 aklima bununla ilgili bir kac sey geliyor ama bizim istedigimiz olmuyor tam olarak :) edit: o nasil cumle oyle ya ;) [signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 12 Ocak 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 benim aklıma bişi gelior oda çoktan geçmiş durumda :) neyse up![signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 spheretables.scp [OBSCENE] tazmanyak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu obscene çalışıyormu bi keresinde obscene mi yoksa başka bir yerde kelime yasaklama ile alaklı bişiler kurcalıyordum orjinal scpdeki kelimeler değişik işaretlerle engelleniyordu ama benim eklediğim kelimeler aynen çıkıyordu serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 nickler için obscene geçerli. oyun içi konuşmaların sansürlenmesi uobscene.lst mi öyle bir dosyadan ayarlanıyor. uo klasorunun icindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar