Levent Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Merhaba ben WoW u pek oynama fırsatını sadece US open betada yakaladım yani tecrubem cok degil, onun icin tecrubeli arkadaşlardan hangi mode un en iyisi oldugu hakkında bir cevap alabilirsem sevinirim. Benim su anda bildigim 2 mode var zaten biri Cosmos dieri CT bunlar dısındada varsa daha iyi olarka gordugunuz download edebilecegim linkide verirseniz cok iyi olur teşekkurler.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Burda hemen hemen hepsi yazıyor.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Az önce Cosmosu kurdum mouse ile bir npcnin yada oyucunun üstüne geldiğimde açıklama yukarda ortada yazıyor. Orjinal bardaki skilleri sürükleyemiyeyorum bu yüzden yerlerini değiştiremeyiyor yada kaldıramıyorum. Ayarlarınınımı yapamadım yoksa bir hata mı var? Not: EU final betada oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 barin en sol altindaki yesil check isaretini kaldir, bu sayede skillerini surukleyebilir ardindan checkleyerek kitleyebilirsin. yanlislikla yerleri degismesin diye konmus kilit o.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hordishmanner ın guild e özel interface i var dalamar yaptı onu kullansana cooldragon ben denemedim ama çok güzel gibi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 cosmos'ta shifte basılı tutarakta hotbar daki slotlari değiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben de eu çıkınca alacağım da merak ettim bu UI olayını..Bu cosmos vs gibi programlar olmadan mesela hotkey ayarlayamıyormuyuz swg veya daocdeki gibi?Yada eğer gerekliyse bu cosmos gibi programların içinde spyware veya trojan gibi şeyler olabiliyor mu,olmayanları var mı?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Evet bende merak ettim pek bilgim yok bu modları kullanmasak bir dezavantajı varmı?[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet ben de merak ettim.. sitemize bu konu hakkinda derinlemesine bi dokuman(turkce) yazilabilir mi bu konuda?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bunlardan trojan spyware gibi şeyler çikmaz sanmiyorum yani.Zaten bu programlari herkes kullaniyor herhangi bir dezavantaji yok blizzard herkes kendi ui sini yapsin mantığıyla hazırlamış sistemi,ona özel forumlari da var official sitede.Birçok ozellikle beraber en onemlisi size ekstradan slot lar sağlıyor ki ilerki levellarda tek quickbar yetmiyor artı combat sirasinda değiştirmek güç oluyor. Ben cosmos kullandim oldukça memnun kaldim çoğu hemen hemen ayni zaten gerçi cosmos da gereksiz çok şey var. detayli bilgi www.cosmosui.org [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 12 Ocak 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben ctmod kullanıyorum fena değil comos benım sistemı epey kastırıyor cok zımbırtı var ctmod sade ve yeteri kadar extra mar mevcut[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Yoğun istek olursa hordish manner user interface i public olarak dağılabilirim.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar