Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Mode daha kullanışlı ?

Levent

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ben WoW u pek oynama fırsatını sadece US open betada yakaladım yani tecrubem cok degil, onun icin tecrubeli arkadaşlardan hangi mode un en iyisi oldugu hakkında bir cevap alabilirsem sevinirim. Benim su anda bildigim 2 mode var zaten biri Cosmos dieri CT bunlar dısındada varsa daha iyi olarka gordugunuz download edebilecegim linkide verirseniz cok iyi olur teşekkurler.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce Cosmosu kurdum mouse ile bir npcnin yada oyucunun üstüne geldiğimde açıklama yukarda ortada yazıyor. Orjinal bardaki skilleri sürükleyemiyeyorum bu yüzden yerlerini değiştiremeyiyor yada kaldıramıyorum. Ayarlarınınımı yapamadım yoksa bir hata mı var?

Not: EU final betada oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de eu çıkınca alacağım da merak ettim bu UI olayını..Bu cosmos vs gibi programlar olmadan mesela hotkey ayarlayamıyormuyuz swg veya daocdeki gibi?Yada eğer gerekliyse bu cosmos gibi programların içinde spyware veya trojan gibi şeyler olabiliyor mu,olmayanları var mı?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

bunlardan trojan spyware gibi şeyler çikmaz sanmiyorum yani.Zaten bu programlari herkes kullaniyor herhangi bir dezavantaji yok blizzard herkes kendi ui sini yapsin mantığıyla hazırlamış sistemi,ona özel forumlari da var official sitede.Birçok ozellikle beraber en onemlisi size ekstradan slot lar sağlıyor ki ilerki levellarda tek quickbar yetmiyor artı combat sirasinda değiştirmek güç oluyor.
Ben cosmos kullandim oldukça memnun kaldim çoğu hemen hemen ayni zaten gerçi cosmos da gereksiz çok şey var.
detayli bilgi www.cosmosui.org

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 12 Ocak 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...