mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 serverime nasıl house menusu eklerim mesela evden banlama kasa yaratma cinsinden vede nereye koymam laızm scripti detaylı acıklarsanız sevinirim simdiden tesekkurler
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Pepelek scriptlerde ev scriptini bulabilirsin :))[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 hımm oke buldum saolda peki buyu yaparken yazılar cıkmıyor onu nasıl ayarlıycam[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Sphere.ini içerisinde Words of Power kısmından. Değeri 1 yapasan çalışır.[hline]The Bluebeard
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 sorun ustune sorun guild ismi gozukmuyor onu nasıl yapcaz[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
vocter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ona da ayrı bir script lazım.Birazdan bilgili bir kişi cevap verir merak etme. Not:Tabi ben şimdi bilgisiz oluyorum... :hmm:[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi [Bu mesaj vocter tarafından 11 Şubat 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar